Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
Ahojky. Můžu se přidat? 🙂 Nám se zadařilo na Silvestra. Jsem na začátku 7tt, ale zatím jsme bez srdíčka ☹ Snad nás teď štěstí neopustí
@petkasoki to je mí líto, alespoň víš na čem si🙂..taktéž se bojím ,ze mi duch zmizí, zítra budu testik opakovat🙂
@lucieneli držím palecky 🙂
...tak mám pocit, že se pomalu plíží mrcha. Takže se to na podesáté opět nepovedlo :-/
@kikidii třeba neodrazí..držím palecky🙂
Holky kdyz nebudeme myslet pozitivne tak to bude spatne..... Tskze OPTIMISMUS❗️❗️☀️☀️☀️☀️
@luciasek1987 no já jsem ráda, že to přijde teď a ne třeba až ve středu. Aspoň budu mít náskok do příštího cyklu 😀 to je pozitivní 😀
@hermanek1985 tak držím palce!! určitě nezmízí 😉
no mě dneska celý dopoledne bolel žaludek.asi se až moc stresuju už 😒
@petkasoki uvidím zítra 🙂..a moc děkuji 🙂
@luciasek1987 ahoj..tak proběhla již ovulka?🙂
@hermanek1985 cauky .... Ja nevim :D nejak mam pozitivni test az dnes... Koukni na foto.. Dnes je testovaci carka silnejsi nez kontrolni..ten horni je vcerejsi a dolni dnesni..
@luciasek1987 to vypadá, že ti ovulka brzo přijde 🙂
@kikidii to sice jo ale kdy? :D
@luciasek1987 na nějakých testej je psáno, že do 12-36 hodin, na jiných zase že do 24-48. Ale pokud je ta spodní takhle jasně silnější, tak bych na to hupsla ještě dnes 😀
@kikidii no to kazdopadne.... 🙂
@hermanek1985 Děkuju 🙂
Jinak všem snažilkám přeji hodně štěstíčka 🙂
@luciasek1987 tak zkus i zitra🙂..ale radši dnes si udělejte divokou noc ..je možné, ze i zitra bude ovulacni test furt pozitivní 🙂
@hermanek1985 Tak to testík?? Udržel se duch??
Holky, tak nakonec nic, za týden jdu na vyvolávačku. Tak mi držte palce, ať se doktorka smiluje a napíše mi něco na ovulaci, jsem z toho dost špatná. Chudák manžel se těší na dítě už tak dlouho a já mu je nemůžu dát. ☹
Chjo, tak dneska jsem se probrala a bylo mi tak zle od zaludku jak nikdy driv..bojim se cokoli snist a i pit.. Uz se z toho moc stresuju asi
Děvčata já vidím ducha, ale sem teprve 6DPO, tak to bude asi vadnej test co? To je ještě brzo. Vyfotila bych to, ale je to tak slabý, že to na fotce vubec neni vidět.
Ahojda, přidávám se 🙂 dneska už začínám špinit ... takže třetí cyklus za námi a nic...snad se brzy zadaří ☹ je to sice ještě krátká doba, ale už bych chtěla najít // .....
Ahoj holky 🙂
Tak fotecku nemam, je to jeste malinkaty, ale blikalo srdicko, prcek ma 7mm 🙂

@petkasoki neboj prijde 🙂)