icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@lucina90 Luci gratuluji.. moc sem na Tebe dnes myslela aby bylo vse v poradku!!!

lucina90
2. únor 2016

@luciasek1987 děkuji moc ❤ za 3 týdny mám další kontrolu, už bude i fotka s průkazkou, jupiiii

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@lucina90 jsem moc rada, ze se vam to takhle povedlo..... 😉

lucina90
2. únor 2016

@luciasek1987 teď jsi na řadě ty 😊

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@lucina90 hmm :D no já to budu vědět cca na Valentýna.. pokud tam nebude duch tak asi nic... to budu 14 DPO... kdy sis dělala první test ty?

lucina90
2. únor 2016

@luciasek1987 v den ms..takže asi 14-15 po ovu nebo Silvestru a vyjela slabá čárka, ale žádný duch.

luciasek1987
autor
2. únor 2016

@lucina90 do te doby to nevydrzim :DD ale dam echo at tak nebo tak 🙂

lucina90
2. únor 2016

@luciasek1987 vydržíš 😀 já to taky vydržela 😀 původně jsem chtěla až když vynechá ms a nepovedlo se 😀 to uteče, teď už tomu nepomůžeš, je to buď a nebo..třeba ucítíš nějaký příznaky dřív 🙂

hermanek1985
28. únor 2016

Ahoj holky ,,omlouvám se,byli jsme na dovče a pak jsem mela stres v práci,jinak dělala jsem test o dva dny později a zesilil,a pak za 5dnu a bylo snehobilo..asi bud biochemický nebo se to neudrzelo:-/nestíhala jsem ,tak jsem zde dlouho nebyla.. na gyndu jdu po ms..dnes jsem 29dc a 12dpo,takže ted na ni cekam..jdu si pročíst Vaše prispevky 😀

hermanek1985
28. únor 2016

@gabulkam bohuzel☹

hermanek1985
28. únor 2016

@lucina90 ahoj,jakpak se vede maminko,.?a kdy Ti přijede pritel.?

lucina90
28. únor 2016

@hermanek1985 ahojky 🙂 zapomněla jsem už tady přispívat..aby třeba nebyl někdo smutný, že se nedaří... Já už jsem v 11.týdnu, nezvracím ani mě nic nebolí, tak jsem ráda. A už mám první fotečku z ultrazvuku 🙂 a jak se vede? Kde jste byli na dovči?
Přítel tu byl teď týden, odjel ve středu na cca 3 měsíce

hermanek1985
28. únor 2016

@lucina90 gratuluji a držím palecky at vše je v poho..byli jsme v sölden v rakousku na horách. .byl aspoň relax. .a vede se docela dobře. .vyprdla jsem se na ovu testy a kontryhel atd...a jsem v poho..wau a kdy se Ti vrátí nastalo? obdivuji Te..ja bych to nedala..měla bych chmurné myšlenky atd.

lucina90
29. únor 2016

@hermanek1985 Děkuji 🙂 už se těším na nakupování 😀 zatím se držím, ještě je čas a pro jistotu...teda taky bych někam jela na relax 🙂 ono je lepší to vypustit z hlavy a ono to přijde samo, uvidíš 🙂
Přijede ještě 2x a pak před porodem měsíc, to tu zůstane déle..ale pak ještě pojede pryč. No když to nedám, pojedu k mamce na chvilku odpočinout, ta se hrozně těší, první vnouče 🙂 zatím to dávám, protože vím, že peníze potřebujeme a můžu odkládat bokem, když tu byl, tak jsme nic neušetřili

gabulkam
29. únor 2016

@hermanek1985 Ahoj, říkala jsem si kam jsi zmizela, že se neozýváš.. To mě mrzí, že to nevyšlo, ale tak teď je zase v další cyklus naděje 😉 u mě je to na prd...před dvouma týdnama jsem šla už k lékaři na vyvolávačku, byla jsem 44DC, ale ve čtvrtek to bude dva týdny a MS nikde, TT sněhobílý. Pokud do pátku MS nedorazí, zajedu k němu znovu a uvidíme...

hermanek1985
29. únor 2016

@lucina90 jak rikam,obdivuji Te...Já bych s takovým člověkem nemohla byt..tak držím palecky..a taky,aby něco našel, tak aby s Tebou mohl byt častěji, aby ho i vlastni dite znalo pak..tak my nespechame. .přece jen ještě 7mesicu budu dělat v nemecku..a jak probiha nákup vybavicek.?

hermanek1985
29. únor 2016

@gabulkam wau 44dc..a zkontroloval te.?a navíc ted jsem 30dc a též nic..2hy den zpoždění. .a co je jinak noveho?

lucina90
29. únor 2016

@hermanek1985 pak bude mít i lepší životopis až se vrátí, tak věřím, že to k něčemu je, nehledě na to, že si teď můžeme dovolit mnohem víc věcí. Tak to máte ještě čas, tak pěkně v klídečku 🙂
Zatím nekupuju nic, ale už mám asi vybraný kočárek a postýlku s přebalovacím pultem dohromady.
Ještě ani malinký ponožtičky nemám 😀 počkám až do velké kontroly a pak si za odměnu něco pořídím. Protože se musí jít ráno na lačno na krev, pak mě čeká rovnou screening, tak umřu asi hlady a bude mi blbě..tak si nabalím svačinu 😀

gabulkam
29. únor 2016

@hermanek1985 Jo jo udělal mi ultrazvuk a říkal, že sliznice je tako akorát, že se to asi připravuje, ale teda když sem to ani vyvolávačce nedostala, tak nevím na co se připravovala 😀

hermanek1985
29. únor 2016

@lucina90 tak uvidite...peníze jsou pekne,ale není to všechno, znám to..A co v práci. ?

hermanek1985
29. únor 2016

@gabulkam tak je možné ,ze ovulku si měla později. .

lucina90
29. únor 2016

@hermanek1985 to není, já jsem skromný člověk, žiju od 19 sama, takže vím jaký to je vycházet s penězi, a kluci s kterými jsem bydlela mě vycucávali, takže jsem prd ušetřila (to mám po mamce) a naopak jsem se zadlužila. A žít od výplaty k výplatě, nemoct si koupit něco na sebe, jít do kina a počítat aby jsme vyšli do další výplaty...to je fakt na nic. Proto se musí splatit auto, ať máme klid 🙂
V práci mě to už nebaví, ale půl roku nějak zvládnu ještě 😀 zatím jsem oficiálně nic neřekla.

hermanek1985
1. bře 2016

@lucina90 tak to znam,jsem zhruba od patnácti na sebe,po maturitě jsem vyjela do sveta,jinak my dva bývalý mě taky vycucavali,a kvůli jednomu jsem se tak zadluzila,ze ještě ted po pěti letech splacim,ale tento rok to vse již bude splacene,a nynější přítel sice má mouchy,ale nestavni mě, spíše naopak,ale mám svou hrdost,takže stejne ,když mám ,tak ráda obdarovavam, ale ve formě dárků 🙂..jinak jsem 31dc,zhruba 14dpo a ms nikde..takže zřejme spozdeni kvůli minulému měsíci. .takže vyckavam

lucina90
1. bře 2016

@hermanek1985 mě tento nevycucává, naopak chce to dát vše do pořádku, ať se máme s prckem dobřea můžeme si koupit co chceme 🙂
Tak že by... 🙂 držím palce

hermanek1985
1. bře 2016

@lucina90 tak jsme na tom stejne

frapik
2. bře 2016

13 dní od ovulace, nevydržela jsem a testovala, no bílo bílo..... ms má přijít v sobotu, tak si říkám ještě je čas, ale 13 DPO už by něco bejt vidět mohlo, kdyby něco bylo, ne?

hermanek1985
2. bře 2016

@frapik asi zřejme jo,Já ráno ela narůžovely hlen,takže zřejme zači nám další cyklus:-/

frapik
2. bře 2016

@hermanek1985 a kolikaty den cyklu jsi?

frapik
2. bře 2016

@hermanek1985 uz to vidim 31

frapik
2. bře 2016

@hermanek1985 jsi dobra ze vydrzis netestovat

Strana