Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@lucina90 děkuji, v brzké době se již bude vědět 🙂
@hermanek1985 jééé tak ty máš teprve první měsíc... no tak to žádný stres 🙂 vše máme před sebou
@hermanek1985 bylo by to super, budeme mít výročí a stěňátko..loni nám pejsek umřel...celkově tento rok cítím, že bude lepší a bude se nám dařit a tohle by byla třešnička na dortu 🙂
@lucina90 ja pejska mám a daří se nám s přítelem. ..tak me by se to hodilo mít mimi,pac dělám v německu a smlouva mi končí tento rok na konci září víš :-/
@luciasek1987 ..tak me táhne na 31 a furt jsem to oddalovala. ..takže tik tak me dohani😀
Na vánoce nám nebylo přáno. Dostala jsem to ☹ Tak snad se nám to konečně povede v lednu.
@luca16 nezoufej..jednou se to podaří 🙂
dobré ráno holky😀..za hodku a půl vyjizdim do kalamity směr domů, sněhu tu je habadura😀
@hermanek1985 21.12. jsem byla na UIU 🙂
@konik_mischel aha🙂
tak holky,asi mám 1Dc..mám růžový vytok s bílým. .takže se jede zřejmě na novo🙂
@hermanek1985 jsem 5 nebo 6 DPO 🙂. Taky piju kontryhel a asi funguje, dr rikal, ze sliznici mma dobrou 🙂. K tomu jeste nosifol a zkusila jsem prstikovou metodu i :D. A u nas tu take mame snih, je to krasam pohadka 🙂))
@lucina90 Taky nam umrel loni. V srpnu :((( ...
dobré dopoledne holčiny... jak se dnes máte? venku je hotová kalamita, že ...
@hermanek1985 už nějak nedoufám, ... ale vlastně jo, říkám si kéž by
@ayperi no ja jsem zacla pít až v prosinci..dnes můžu zase začít, jsem 1Dc
@luciasek1987 no,ka jsem 1dc..a venku to je pěkné, jen na silnici jsou lidi pripitomeli..jela jsem o půl hodky dele:-/
@konik_mischel ale,sim te..jednou se zadari,držím palecky 🙂
@hermanek1985 nevěš hlavu... já když jsem 1 DC, tak si říkám, že dobré je na tom to, že za 14 bude ovulka a můžeme se zase snažit 🙂) musíš to brát pozitivně..
@hermanek1985 díky, tobě taky!
@luciasek1987 tak zatím nevesim hlavu..mám 9měsíců než mi skončí smlouva🙂..večer si dám kontryhel:-P
@hermanek1985 já nemám žádné podpůrné prostředky.. :-/ 1. měsíc jsem měla Nosifol Forte, ale jelikož se nic nedělo a je drahý, jak mrcha, tak jsem se na to vybodla :D
Ahoj holky taky se mám už snad zadari , beru kyselinu listovou, piju kontryhel a koupila jsem si tento měsíc ten gel conceive plus.... Tak uvidíme no snažíme se 4 měsíc.
@hermanek1985 Mne konci smlouva uz koncem cervence :/
Taky držím palečky! Snad se brzy povede 🙂
@ayperi tak držím palecky at se do te doby postesti
No snad se povede nam vsem 🙂.
@hermanek1985 tam se musi stihnout ta zakonna ochranna lhuta porodu, aby byl narok na materskou no ...
@ayperi přinejhorším bude jen řidičák ;-/
@luciasek1987 taky zatím ne..jen kyselina listova a kontryhel..pokud se nezadari do konce roku,tak asi se bude muset na to jinak
@ayperi rodicak. .😀 tamto byl přepis

@luciasek1987 tenhle to je první měsíc..co jsme se schodli, ze jo..předtím jsem si musela hlídat,aby se nic nepřihodilo, jednou jsem to nevychytala a pak jsem si kousala nehty ,abych v tom nebyla..teď mám klid a nemusím nic hlídat ,abych upozornila ,ze si musíme dávat pozor..takže v poho..v prosinci od 1Dc do 15dc jsem pila 1x denně kontryhel,pac ovulku mam mezi 17-19dc