icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

ayperi
5. led 2016

@hermanek1985 ja si nejdriv rikala, jaky ridicak, ze ten uz mam, ale pak mi to doslo :D. Jn prinejhorsim ano 🙂. Ale zeny, uz v sobe nemam mit pregnyl (test byl uz ccera negativni, takze ty umele tehotenske hormony by uz mely byt z tela pryc a dnes zase citlivy zaludek, pichani v podbrisku a teda porad chodim na zachod ... Tak snad 🙂))

lucina90
5. led 2016

@hermanek1985 tak to je škoda, že máš ms...tento měsíc tomu dejte pořádně 😀

lucina90
5. led 2016

@ayperi to je mi líto, pejsek je neúžasnější tvor na světě, je mi bez něj tak polovičně ☹ chybí mi procházky a společné venčení, mazlení a společné usínání, hraní, ty pohledy a vůbec všechno...

ayperi
5. led 2016

@lucina90 presne. Nam vsem taky chybi moc :(((

lucina90
5. led 2016

@ayperi za 2 měsíce se dočkám a budu mít malýho čerta 🙂 a uvidí se jestli i mimi 🙂

ayperi
5. led 2016

@lucina90 a jakou rasu? My meli labradora a toho chceme zas i v budoucnu 🙂)). A mimi se vam urcite podari taky ;))))

lucina90
5. led 2016

@ayperi snad ano a i vám 🙂 já měla stafordšírského bulteriéra a jinou rasu už nechci 🙂 jsou to mazličci

ayperi
5. led 2016

@lucina90 stafici jsou uzasni 🙂))). Mamka ma krizence stafika 🙂))

lucina90
5. led 2016

@ayperi já teda jen z chovky. Ano jsou to čuňátka 😀

hermanek1985
5. led 2016

@lucina90 hehe..jen doufám, ze nebudu mít ovulku,když budu v německu😀

ayperi
5. led 2016

@lucina90 ja bud z chovky nebo utulek. Ani nahodou bych nepodporovala mnozirny tim, ze si koupim levnejsi zviratko bez PP.

lucina90
5. led 2016

@ayperi přesně tak, mám stejný názor 🙂

lucina90
5. led 2016

@hermanek1985 dojíždíš tam? To je blbý, já mám zas přítele v zahraničí...hele při kýchnutí nebo kašlání mě dost dole píchne, jako by bodne...že by to něco značilo, nebo je brzy

ayperi
5. led 2016

@lucina90 brzy neni. Jsou zeny, ktere jsou citlivejsi. Ja taky hned vsechno citim. A uz by mohlo byt i po uhnizdeni. Mne teda dnes vecer taha podbrisek festovne ...

lucina90
5. led 2016

@ayperi a pořád v kuse? Mě ne..no uvidíme, počkám do ms..jsem teda navíc nachlazená, tak snad se to neposune, ať nečekám dlouho. V rodině máme dvojčata, snad to vyjde na bráchu 😀

ayperi
5. led 2016

@lucina90 Nee porad v kuse ne ... SPis to jsou takovy vlny, Nekdy vic nekdy min, ale kdyz to je vic, tak to dost citim. Neni to nic, co by bolelo. Jen to tak taha a pripadam si trosku jako pred ms (az na ten zaludek), ale pritom ms ma byt az 18 (snad tedy nebude), takze ms to neni...

lucina90
5. led 2016

@ayperi tak to vypadá nadějně, držím palce 🙂 já ji neočekávám 13.

ayperi
5. led 2016

@lucina90 No u tebe taky 🙂)) .. Uz abychom videly ty //, nemuzu se toho dockat, az je uvidim! 🙂)). Ja normalne nemuzu ani normalne pracovat a fungovat v praci, jsou tam ze me na nervy, do toho mam jeste zkouskove ... Ale myslim jen na tohle :D. Jo a porad chodim curat!

ayperi
6. led 2016

Dobre rano 🙂). Tak je mi dnes pekne blbe po ranu. 7DPO. Mam pocit, ze bud budu zvracet nebo omdlim a porad jsem ucurana a citim ten podbrisek. Vcera jsem si doma zkousela dat mirnou saunu. Jen na prohrati z te zimy. Nastavila jsem si tam teplo jen 45 stupnu, ale moc dlouho jsem tam nevydrzela, jelikoz se mi zacala tocit hlava. To se mi normalne nikdy nestava 🙂)). Tak snad se zadarilo a bude vse v poradku no 🙂))

ayperi
6. led 2016

A jeste jsem ted po ranu zjistila bily vytok, coz take znaci tehotenstvi 🙂)). Tak snad!

luciasek1987
autor
6. led 2016

@ayperi teeda zavidim ale samozrejme preji moc moc! 🙂

ayperi
6. led 2016

@luciasek1987 no jeste neni nic jasne podle testu ani podle UZ, ale doufam, ze to vyslo a bude to ok 🙂). Ale zase se na to nechci moc upinat, kdyby to nevyslo ... :(

luciasek1987
autor
6. led 2016

@ayperi musis porad tajne doufat! ;) jinak ja mam bolesti v podbrisku uz treti den ale treba je to tim, ze hodne cvicim..

petkasoki
6. led 2016

@ayperi držím palce aby to vyšlo 🙂 mě dva dny píchá v podbřišku, tak čekám jestli to vyšlo nebo se jen moc sleduju 😀

ayperi
6. led 2016

Diky 🙂)). Ja take moc nam vsem drzim palce, at uvidime // ! 🙂)). Taky si rikam, jestli se moc nesleduju a neni ro vsugerovany treba. Ale zase ten vytok dnes vsugerovany byt nemuze, tak uvidime :D. Jeste chvili musime pockat ... Uz se tesim 🙂))

luciasek1987
autor
6. led 2016

@ayperi a kdy budes testovat?

ayperi
6. led 2016

@luciasek1987 no toho 11 v 8 hod 🙂). A kdyz to nevyjde, tak pak asi kazdy den az do ms :D

ayperi
6. led 2016

@luciasek1987 ale doufam, ze moje tuseni je spravne 🙂)

luciasek1987
autor
6. led 2016

@ayperi chjo ty testy nejsou nejlevnejsi :D taky kdyz zacnu testovat tak je to masakr 🙂

ayperi
6. led 2016

@luciasek1987 to nejsou no. Ja pouzivam z Benu lekarny a tam jsou dva za cca 70 kc myslim? Tak to je v pohode ... nakoupim baleni dopredu a budu testovat :D

Strana