Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@hermanek1985 tak to je škoda, že máš ms...tento měsíc tomu dejte pořádně 😀
@lucina90 hehe..jen doufám, ze nebudu mít ovulku,když budu v německu😀
@hermanek1985 dojíždíš tam? To je blbý, já mám zas přítele v zahraničí...hele při kýchnutí nebo kašlání mě dost dole píchne, jako by bodne...že by to něco značilo, nebo je brzy
@lucina90 Nee porad v kuse ne ... SPis to jsou takovy vlny, Nekdy vic nekdy min, ale kdyz to je vic, tak to dost citim. Neni to nic, co by bolelo. Jen to tak taha a pripadam si trosku jako pred ms (az na ten zaludek), ale pritom ms ma byt az 18 (snad tedy nebude), takze ms to neni...
Dobre rano 🙂). Tak je mi dnes pekne blbe po ranu. 7DPO. Mam pocit, ze bud budu zvracet nebo omdlim a porad jsem ucurana a citim ten podbrisek. Vcera jsem si doma zkousela dat mirnou saunu. Jen na prohrati z te zimy. Nastavila jsem si tam teplo jen 45 stupnu, ale moc dlouho jsem tam nevydrzela, jelikoz se mi zacala tocit hlava. To se mi normalne nikdy nestava 🙂)). Tak snad se zadarilo a bude vse v poradku no 🙂))
A jeste jsem ted po ranu zjistila bily vytok, coz take znaci tehotenstvi 🙂)). Tak snad!
@ayperi teeda zavidim ale samozrejme preji moc moc! 🙂
@luciasek1987 no jeste neni nic jasne podle testu ani podle UZ, ale doufam, ze to vyslo a bude to ok 🙂). Ale zase se na to nechci moc upinat, kdyby to nevyslo ... :(
@ayperi musis porad tajne doufat! ;) jinak ja mam bolesti v podbrisku uz treti den ale treba je to tim, ze hodne cvicim..
Diky 🙂)). Ja take moc nam vsem drzim palce, at uvidime // ! 🙂)). Taky si rikam, jestli se moc nesleduju a neni ro vsugerovany treba. Ale zase ten vytok dnes vsugerovany byt nemuze, tak uvidime :D. Jeste chvili musime pockat ... Uz se tesim 🙂))
@ayperi a kdy budes testovat?
@luciasek1987 no toho 11 v 8 hod 🙂). A kdyz to nevyjde, tak pak asi kazdy den az do ms :D
@luciasek1987 ale doufam, ze moje tuseni je spravne 🙂)
@ayperi chjo ty testy nejsou nejlevnejsi :D taky kdyz zacnu testovat tak je to masakr 🙂
@luciasek1987 to nejsou no. Ja pouzivam z Benu lekarny a tam jsou dva za cca 70 kc myslim? Tak to je v pohode ... nakoupim baleni dopredu a budu testovat :D

@hermanek1985 ja si nejdriv rikala, jaky ridicak, ze ten uz mam, ale pak mi to doslo :D. Jn prinejhorsim ano 🙂. Ale zeny, uz v sobe nemam mit pregnyl (test byl uz ccera negativni, takze ty umele tehotenske hormony by uz mely byt z tela pryc a dnes zase citlivy zaludek, pichani v podbrisku a teda porad chodim na zachod ... Tak snad 🙂))