Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@lucina90 pche... nespim 🙂
@luciasek1987 tak se ti tam něco klube 🙂
@lucina90 aha..tak to máte levou zadní splacene🙂...jee. .to mi je líto. .ale věřím, ze se tesis na štěně 🙂
@ayperi pac kontryhel je na úpravu cyklu a na ozdravení a na menopauzu...jako rika se ,ze kontryhel muzes pit cely mesic nez otehotnis..ale zatím od nikoho nevím ,ze by otehotnel, když se půl celý cyklus:-/
@hermanek1985 ale nicemu neskodi me? Mne i chutna :D
@hermanek1985 snad ty propočty budou reálný 😀 hrozně moc se těším 🙂
@lucina90 hmmm aby to nebyla predcasna MS :D to jsou nervy boze 🙂) jsem se tady dneska tak rozvasnila, ze si asi rano udelam test... bude tam bilo (protoze je brzy) a ja budu mit alespon do pristiho tyden klid nez dojde MS.. to jsem magor co
@luciasek1987 hlavně to ber s nadhledem, jestli budeš ráno testovat. Ať nejsi zklamaná...já mám jen jeden test a počkám až do ms, ještě 7 dní 😀
@lucina90 já mám do MS 8 dní... hm... možná bych se na to fakt měla vyprdnout a netestovat, ale co mám dělat když mám doma 4x pepino a 2x clearblue digital... ten je ale drahej jak mrcha a ten bych delala urcite az v den vynechane MS.. pac kdyby tam bylo minus.. tak jsem minus 200,- 😀
@luciasek1987 já si pořád říkám, že všechno si můžu vsugerovat, ale když nepřijde ms, tak to něco už značí. Takže já čekám, počkej se mnou 🙂
@lucina90 ty joo lákáš mě!! no chtěla bych vydržet s tebou moc ráda... je fakt, že když se ráno vzbudím, už nebudu mít takovou testovací náladu jako mám teď 🙂 bolí tě třeba prsa?? mě právě vůbec...
@luciasek1987 ja jsem stejny testovaci magor, takze te uplne chapu :D. Jo a treba prsa me taky neboli 🙂. Ale proste nevim. Citim ze by to mohlo byt ono. Jen doufam, ze to prave nemam vsugerovany ...
@ayperi
@luciasek1987
damy a panove mame tu testovaciho flegmatika a testovaci magorky :D chjooo a ted babo rad.. jedna jste tu jako andel a druha jako dabel.. ke komu se mam priklonit? 😀 😀
@luciasek1987 vůbec nebolí, nikdy mě ani nebolivají jak některým. Mám jen divný pocit v břichu, buď se po... 😀 nebo nic a namlouvám si to. Takový těžko popsatelný pocit. Jako by těžký břicho, když ležím, tak jako bych na břichu měla závaží. Nevím no 😀 navíc jsem nachlazená. No a jinak bílý krémový výtok
@ayperi
@luciasek1987
Vydržte 😀
@lucina90 😎
@lucina90 to vypadá nadějně s tebou..
@luciasek1987 nevím moc nevěřím 😀 výtok mívám i jiný dny...a ten pocit může být z čehokoli. Radši se na to neupínám
@lucina90 nesmíme se upínat, to je fakt... ale to čekání je svým způsobem také hezké 🙂
@luciasek1987 jakým způsobem 😀 mě se čekání nelíbí, ale nic jinýho nezbývá 😀
@lucina90 je fakt, že když mám nějaké aktivity, tak na to nemyslím, ale jakmile vlezu na koníka, tak to je konec :D
@luciasek1987 taky s emi to cekani teda nelibi :D. Jo a ja netestovat nevydrzim :D
@luciasek1987 přesně 😀 takže já půjdu už spát, ať je už další den a bude 6 dní do ms 😀
@lucina90 jo to je fakt... jdeme do hajan a já budu mít už jen 7 dní do MS :D

@lucina90 nespiiim :DD boli me podbrisek :-/