Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
@hermanek1985 no máme to na prd teda. Už ať je příští týden, jsem nedočkavá 😀
holky, kdy budete testovat? já to asi nevydržím a budu testovat už v něděli budu 12 DPO... myslíte, že je to blbost, nebo tam může být duch?
@luciasek1987 12dpo už by mohlo.
@mami29 no zkusim to at mam klid ... pak uz testovat nebudu a pockam na MS... stejne jsem si ted objednala Nosifol i ten cajik... takze pristi tyden zacnu brat a uvidime.. 🙂
@luciasek1987 ahaaa..tak třeba nebudeš muset zkoušet kontryhel...jinak 12dc uz by mohlo něco ukázat 🙂
@luciasek1987 ja zítra jdu si na poštu pro balík. .ovu testy,kontryhel a tehu testy..jen tak tak..dnes jsem vypila poslední kontryhel 🙂
@lucina90 ja si počkám 4týdny 😀..pokud se trefím do ovu sexiku😀
@hermanek1985 kdybych to naaaaahodou nepotrebovala... tak prodam urcite levneji ten Nosifol.. ale jak rikam, spis nedoufam.. priznaky nemam, jen obcas ten podbrisek.. holky, jsem rada, ze vas tu mam... chodim sem fakt rada 🙂)
@hermanek1985 to cekas pekny balicek :DD takove opozdene Vanoce ne? 😀 😉
@mami29 kontyhel se pije do ovulky..pak se prestava
@hermanek1985 spíše mi jde o tom, když začnu třeba až po ms, zda to bude mít účinek
@hermanek1985 já přes 8 týdnů pokud dojde ms 😀 a pak možná i dýl 😀 aspoň že toho pejska budu mít určitě 🙂
@luciasek1987 taktéž. ..ten můj ma sichtu 24hodin..takže jsem sama doma s pejskem..a ven se mi nechce..bych musela jet do města, jsme na vesnici ..a nic kolem není ☹..takže se rada zabavim😀tady😀
@luciasek1987 jo je tu babinec 😀
@luciasek1987 tjn..snad mi ten balíček přinese štěstí. .do lékárny sem nejdu,by se pak suskalo😀
@hermanek1985 taky jsem z vesnice a díky té sněhové vánici autem nikam nepojedu... mám takového mrzáka, co by klouzal jak sáňky... 😝 😀
@mami29 dle me to je jedno zda zacneš 3dc čo 5dc..mělo by se od 1dc. .ale přestat jakmile přijde ovulka
@lucina90 ja bych umřela mít takhle chlapa pryč..uz to,ze jsem 3dny v prdeli (už jen 10 mesicu-jupi) a on ty své sichty. ..taky se těší az přestanu takhle jezdit..přece jen zarli 😀
@luciasek1987 to máš blbý holka..musíš je vyměnit 😀..ale ten sníh je otrava..aaa a proto si to objednavas at nemusíš do místní lekarny😀
@hermanek1985 já sníh miluju - máme v Krkonoších chaloupku, ale tady ve městě (na vesnici) je to o ničem...
@hermanek1985 je to pro naše dobro i do budoucna. Máme nějaké dluhy a tam si vydělá víc, musíme to vydržet...já mám práci tady a jet do zahraničí nemůžu, navíc budu mít pejska, tak ten mi bude nějakou dobu stačit 😀
@luciasek1987 mi tu cucime na hory..taky jsem ráda za sníh..konečně můžeme jít lyžovat 😀
@hermanek1985 jeee se mate 🙂 a v jakych jsi horach?
@lucina90 jasný. .ale mám spatne zkušenosti. .taky jsem měla kvůli bejvalemu velké dluhy ,taky jsem ho nechala,když mi je udělal. ..ale pak to odnesl bývalý, pac jsme se kvůli me práci neviděli a pár věci se pak přihodilo. .tak jsem utekla..ale držím palecky at se Vám zadari a vydržíte spolu a co nejrychleji vše splatite..jelikož pak to je pohoda..sice me mezi kolik to dohromady bylo,pac za to by byl baracek na klíč navíc..ale jsem ráda, ze mam svatý klid..ještě teď 10mesicu vydržet a pak se po třech letech vrátím do čech pracovat..út aby to uteklo🙂 ..jo a jakou rasu. .ja mám 4letou srnku:-P
@luciasek1987 u krušných hor
@luciasek1987 takže, když začne snezet na horách..spadne to k nám..ale v létě ,když prší okolo,tak tady moc ne,pac to hory většinou roztrhaji
@hermanek1985 shit..chtěla jsem nahrát fotku a celá odpověď se mi smazala 😀
Stafordšírský bulterier 🙂 v březnu bude už u mě, malej drak 😀 loni v květnu mi umřel na rakovinu, měl rok a půl ☹ a jsem bez něj ztracená, hrozně mi naplňuje život.
My si dluhy udělali sami, koupili jsme drahý auto. Jsme spolu 4 roky, pořád to propočítává a prý to tento rok zaplatíme
Teda koukam, ze jste byli ty dve hodiny, co jsme spala pekne akcni :D.
@hermanek1985 a proc se pije jen do ovulky a pak ne? Ja ho piju v kuse uz od prosince :D
@luciasek1987 jojo jsem tu porad. Nemuzu se dockat testovani! Jo a nosifol si nech, i kdyz otehotnis. Je to proste taky listovka, takze nekdo ji pije i po cele tehu ... Ja ted take dopila nosifol a zacala brat femibion. Ale kdybych v tom nebyla, zase nasadim nosifol ...

@luciasek1987 ode dne ms ..a navíc to zmírní i bolest při ms...piju ho do 14dc ..pak přestanu; pac pak mám ovulku