Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
Přeju si sama dobrou noc, no super 😀
@lucina90 DOBROU NOC LUCI! 😉
Hmmm ja zitra budu mit 11 dni do ms :///. Dobrou noc! Ja si jeste jdu udelat gel lak a pak taky pujdu do hajan 🙂)). Dneska jsem udelala zkousku ve skole, tak si davam oddych. Zitra jdu zas do prace :/
@ayperi gratulace ke zkousce... hezky vecer. ahoooooj 🙂
@luciasek1987 diiiiky 🙂)
pridavam se, tento mesic to vyjde. 🙂 akorat nevim, kdy jsem mela ovulaci a ani kdy mam ocekavat menstruaci, pac mam nepravidelny dlouhy cykly a ted po rozjizdecce agolutinu jsem 28dc. takze menstruaci uz neocekavam! 🙂 a tim nemyslim neocekavam, ze pujdu zase na rozjizdecku. 🙂 kdyz budu brat tuhle kalkulacku http://www.plodne-dny-vypocet.cz a dylku cyklu 35, tak menstruaci NEOCEKAVAM 15. ledna, jelikoz na testu bude v ten den minimalne duch. 🙂
@fatal_error ahojky, vítej mezi námi 🙂
@fatal_error viitej 🙂)). Ja jdu 15 zrovna na gyndu. Dr chce sledovat, jestli folikul po pregnylu pukl nebo ne 🙂 treba uz tam neco uvidi 🙂)
@ayperi zeptam se asi blbe, ale kdyz by nepukl, tak by nebyly ovulacni testy pozitivni? cili pokud jsou pozitivni, tak je vse v poradku a k ovaci doslo presne tak, jak melo a vajicko je pripraveny k oplodneni? nebo i kdyz jsou ovu testy pozitivni, neznamena to, ze je vse ok?
dobré odpoledne holky.. mě dneska bolí podbřišek celkem dost... :( co vy ostatní, nějaké změny?
@luciasek1987 u mě dnes nic ☹ asi bych se měla přestat sledovat 😀
@petkasoki já se právě nesleduji, ale ta tupá bolest nejde nesledovat... :-/ takové jako před MS, ale MS má "dorazit" až 14.1... tak já nevim...
Tak snad to vyšlo, držím palce 🙂 já čekám MS 18.1., což mi ještě přijde hrozně daleko..
@petkasoki mně přijde daleko i příští týden... já se na to že to vyšlo tentokrát neupínám... a neboj to uteče... za chvíli to budeme vědět 🙂
Asponzže tady holky jste.. si počtu a utíká mi to rychleji 😀
Ahoj, chci se zeptat na něco. Když jsem měla minulý týden v 4.1. pohlavní styl a partner se do mě udělal. MS mám dostat příště týden. Tak nejsem těhotná nebo ano? Jak dlouho trvá než otěhotní? Děkuji. P.S. Jsem neslyšící
@petkasoki jasně mě taky 🙂) všechny spolu držíme... 🙂
@terenye91 takhle to nejde určit.. jde o to kdy jsi měla ovulaci (pokud jsi ji měla). ...
@luciasek1987 To jsem měla už před měsíce v prosinci před Vánocemi.
@terenye91 no, tak jestli víš jistě, že ovu byla před Vánocemi a neměli jste sex, tak bys těhotná být neměla... avšak nikdy neříkej nikdy... třeba si myslíš, žes ji měla a ona byla až později... máš nějaké příznaky?
@fatal_error no hele tot otazka. Ja si myslim, ze kdyby nepukl, tak by nemel byt pozitivni. Ten test totiz zaznamenava LH hormon a ten je produkovany 24-36 hod pred ovulaci ...
@luciasek1987 treba se povedlo 🙂))
@petkasoki ja taky az 18. To cekani je nekonecne ...
@terenye91 presne jak rika luciasek ...
Já nic dnes, jen trochu výtok jako včera a občas malinko tlaky dole..ať už je 13.1. 😀
@ayperi no..me taky chutná. ..ale musí se vysadit jakmile otehotnis
@ayperi ja mám 25dni do ms😀
@hermanek1985 ahaaa to jsen nevedela, ze je akodlivy v tehu ... Tak uz ho pit nebudu teda. Noo 25 je dost. Ale aspon muzes do ovu pit :D
@hermanek1985 tak ted ctu, ze nekdo kontryhel v tehu doporucuje na udrzeni plodu a nekdo rika, ze se pit nema no ... Radsi ho pit nebudu 🙂
Holky tak co nového? 🙂

@luciasek1987
@lucina90
@hermanek1985
Dobrou noc holky 🙂