Tepavé šumění v uších nebo hlavě, máte stejný problém?
Zdravím,nemáte některá stejný problém? Myslím,že to co slyším je proud krve. Když se ohnu,tak tlak do hlavy a spustí se šumění.Postavím se a za chvilku to přejde.Nebo když se rychle postavím.
@misana Dobrý den, já už to budu mít tri roky. Řekla bych, ze se mi to i zhoršuje. Už to není, jen když se predklonim, ale kolikrát i jen tak, když lezim. Ale nejvíc je to nepříjemný v tom předklonu, kdy mám pocit, ze mi jde takový tlak do hlavy. Určitě je to i vázány na pohyb. Byla jste i na MRI nebo jen ct? Já byla i na kardiologii a nic. Mám celkem i problém se zády, krční páteří, tak jestli by to opravdu mohlo byt od toho.. Přidal se i tinnitus. Hrozne rada bych přišla na to, co to je, tak zase po delší době zkouším, jestli jste na to nepřišla vy? 🙂) Děkuji za odpověď. 🙂)
Dobrý den, hledala jsem různě po netu, zda někdo nemá tento problém který momentálně trpím ija. Mám to již půl roku, naprosto stejné problémy, spoustu vyšetření a na nic se nepřišlo. Orl,MR, krcni tepny, krevni obraz, neurolog,... v poradku. Navíc mě při jakémkoliv hlasitém zvuku mi v levém uchu jakoby ten zvuk rezonovat A třeba jen pouhým pohybem hlavy to okamžitě přestane. Ale za chvíli to třeba začne znova. Ale Tinnitus to není. Už si nevím rady. A tak se ptám zda jste nakonec zjistili odkud tento problém vznikl?

@22bobinka2 sice odpovídám hodně pozdě, ale přece … žádná změna a letos už je to 10 let 🙄🤦♀️