Test na THC. Je spolehlivý?

21. říj 2022

Myslíte že jsou domácí testy na marihuanu spolehlivé?

tasimia
21. říj 2022

Za mě ano.

autor
21. říj 2022

@tasimia Super díky. Já chci koupit abych si mohla zkontrolovat manžela, a chtěla jsem vědět jestli to má cenu.

jasemin26
21. říj 2022

Jsou spolehlivé. Jen nezlobte se na mě,ale kontrolovat manžela? Není to přehnané?

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Ne protože v minulosti trávu bral, jen mi to tajil a já důkaz našla až v těhotenství. Slíbil že toho nechá, ale občas se mi zdá divné jeho chování, tak proto.

jasemin26
21. říj 2022

Tak chápu že vaše důvěra teď je lehce porouchaná,ale testovat? To mu řeknete teď si uděláš test nebo? A pokud to je občas tak to není tak hrozné ne? ..já chápu že je to nepříjemné, manžel si zase dá víc piva,ale abych stala s alkoholtestrem mě nenapadlo... Myslím že je to ponižující pro obě strany, nechcete si o tom nejdříve promluvit?

lenulacek
21. říj 2022

Jezisi to píšeš jak kdyby byl fetak 🤣 ze trávu bral. No tak si dal občas jointa. Paneboze 🤣

autor
21. říj 2022

@jasemin26 O čem promluvit? Věděl od začátku že drogy netoleruju, a stejně to tajně bral. Ještě když jsem to našla dvakrát předtím tak to nějak okecal,jako že to není jeho,že to našel na chodbě. Až když jsem to našla v autě tak už nemohl zapírat. Věděl že jak to najdu, bude rozvod a stejně to bral. Pak jsem byla těhotná v 7.měsíci, a co jsem měla dělat. Slíbil že toho nechá. Ale když je normální, jde vyvenčit psa a vrátí se v divným stavu (zadrhává v řeči, má nepřítomný výraz, zpomalené reakce) tak na to mám koukat? A odmítám aby na to musela koukat naše dcera. Vždycky na mě začne křičet, urážet mě a ať mu dám test, no tak mu ten test dám až bude zase divný. A buď teda bude čistý a bude to ok, nebo bude pozitivní a bude rozvod.

autor
21. říj 2022

@lenulacek Pro mě je marihuana droga jako každá jiná. Pokud to potřebuje, tak si mě neměl brát protože věděl můj postoj.

jasemin26
21. říj 2022

Promluvit si o tom v klidu, a dohodnout se na nějakém řešení.. vy by jste se rozvedla s mužem kterého milujete a máte s ním dítě,jen proto že si dá občas jointa? Nevím kolik je vaší holčičce. Ale třeba to že si manžel občas dá,potřebuje vypustit páru,zklidnit se? Já taky nemám ráda drogy,ale pokud to není ve velkém množství tak by to šlo tolerovat ne? Třeba se dohodnout když si manžel dá,ať se přizná,nebo ať si zaleze a vyleze až bude ok?

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Myslíte že můžu milovat chlapa který mi x let lhal, věděl že mi to ublíží a bral to i v mém těhotenství? Že tím vypustí páru,copak nejde vypustit páru jinak, třeba sportem? Já neberu drogy, nepiju alkohol, a taky žiju. Pro mě jsou drogy větší tabu než nevěra.

berenika39
21. říj 2022

@jasemin26 Toleruješ drogy v rodině?

autor
21. říj 2022

To je jako bych třeba já upustila páru v sexu. Ale manžel by nechtěl často, tak bych si našla milence, a řekla mu "no miláčku potřebuju upustit páru, vždyť o nic nejde když to není často". To by mě asi taky hnal.

jasemin26
21. říj 2022

Tak nevím jak dlouho jste spolu. Nevím jak a kde jste se seznámili.nevim jak dlouho jste manželé,. Rozhodně nechci obhajovat že vám manžel lhal, ALE není možné že vám takto "lhal" aby vás neztratil protože vás tak miluje? Aby vás nezranil? A ano někteří muži vypouští páru sportem,a podobně,někteří bohužel ne🤷.

jasemin26
21. říj 2022

@berenika39 netoleruji..nikdy jsem drogy neměla ráda . Ale nemyslím si že 1 joint měsíčně,nekoho zabije. A myslím že hodně chlapů si když jsou mezi kamarádama práska daji

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Deset let jsme spolu. Já ho varovala před tím co netoleruju za žádnou cenu už krátce po seznámení. A teď otázka - když by mě tak miloval, mohl by mi lhát? Já když jsem ho ještě milovala, nelhala jsem mu.

jasemin26
21. říj 2022

To je hezký čas. Myslím že je to těžké pro oba.. nebo já nevím proč myslíš že hulí? Nebo to začal ze dne na den? Lhaní nemám ráda,taky jsem manželovi nikdy nelhala. On mi lhal,důvěra byla pošramocena,ale nakonec jsme to zvládli

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Jak už jsem psala, je normální, a pak se najednou vrátí z venčení psa mimo - nepřítomný výraz, zpomalené reakce, zadrhává v řeči. Tak z čeho jiného by to bylo?

jasemin26
21. říj 2022

Já přeci neříkám že to je z něčeho jiného . Spíš by mě zajilo co bylo tedy spouštěč proč začal? Nemá nějaké problémy? Nebo co ti řekl když jsi se ho ptala?

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Když jsem se ho ptala proč to bral, proč mi lhal, tak mi jen odpověděl protože je debil. Když se ho zeptám znova tak že neví, že je prostě debil.

jasemin26
21. říj 2022

Tak mu třeba říct že to není odpověď, a prostě zjistit proč to dělá? Třeba mu to vážně přijde normální že se tak odreagováva🤷

autor
21. říj 2022

@jasemin26 On se ale sekne a neřekne. Když bych se snažila to z něj dostat,začne řvát.

jasemin26
21. říj 2022

Tak co se domluvit na nějaké manželské pořádně?ne mu na přímo říct že je to kvůli huleni, ale třeba že máte problémy s důvěrou atd? Nevím jak to máte jinak v manželství

autor
21. říj 2022

@jasemin26 On mi řekne že ví že to posr**, ale že už teď mluví pravdu a nikam chodit nebude. Že problém s důvěrou mám já.

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Ale je problém že tohle "už mluvím pravdu" použil několikrát a stejně mě vždycky zase zklamal. Kdybysme neměli dítě, už jsem dávno pryč, ale takhle je to těžký.

jasemin26
21. říj 2022

Ano problém s důvěrou máš ty to je jasný, on tě zradil a ty už mu tolik nedůvěřujes, pochopitelný.. na jednu stranu je dobře že ví že to pos*al, tak mu nějak říct že by jsi chtěla důvěru navrátit ať se snaží.at ti říká pravdu, i kdyby prostě ujel zase s hulenim ať ti to řekne. Třeba se vážně bojí že když se ti přizná že ho opustis? Nevím nejsem psycholog, ale věřím že by vám hlubší rozmluva,třeba i v nějaké té poradne mohla pomoci... A nestýká se prostě s kamaráda kteří hulí a prostě si dá s nimi? ..

autor
21. říj 2022

@jasemin26 Ne, s nikým se nestýká. Tu trávu kdysi si prý občas koupil od kolegy, a hulil to po večerech když venčil psa.

jasemin26
21. říj 2022

Hm to mi fakt přijde jako by potřeboval vypnout,nebo nemyslet na nějaké problémy🤷.. nebo prostě má chuť si občas dat🤷.. já nevím já to nikdy nezkoušel a takže nevim

veronicka89
22. říj 2022

Uprimne; huli kazdy druhy...kravatak....sportovec...reditel Teenager v cesku ...v nemecku....v rakousku...
Daji si obcas... Parkrat do tydne ...nikonu to neublizuje...nikdo neni zavisly a nikomu se nemeni povaha... ( z tech co pisu vyse a co jsem se setkala )

Hlavne ze polovina konika si da 2 sklenky vina kazdy vecer a to nikoho nepohorsuje ...

veronicka89
22. říj 2022

Mit doma hysterku co by me chtela testovat ....tak se mu vubec nedivim ... Jde ven se psem ma klid ...

veronicka89
22. říj 2022

Jo a rozvadet se s fajn chlapem co si da obcas vever pri venceni psa jointa mi taky prijde pres caru...

Jestli v tom neni neco jineho...

A jestli funguje jinak v poradku tak nevim co se resi...