icon

Třetí dítě. Ano nebo ne?

jirovapa
27. lis 2020

Máme s manželem dvě holčičky (3roky a 1rok). Chlap by rád nyní začal pracovat na třetím prckovi. Taky bych ráda měla v budoucnu tři děti, protože moje rodiče oba pocházejí ze třech sourozenců a líbí se mi to. Ale nevím jestli mít děti opět po dvou letech je dobrý nápad. Vím, že se to musím rozhodnout sama, ale pořád váhám a nemohu se rozhodnout. Má tady někdo tři děti a každé v rozmezí cca 2 let? Potřebuji asi slyšet nějaké pozitivní stránky. Vím, že to bude náročné. Chlap argumentuje, že to budeme mít aspoň rychle za sebou (ty období plenek a nočního vstávání,....) a pak můžu jít o to rychleji do práce (ne například po 9letech, ale cca po 7).

Strana
z3
hlamic
6. pro 2020

@nazka bydlim v Hloubetine, mame male 3kk a ted resime barak ve vesnici za Prahou. Mame na nej na 3 mesice rezervacku a uvidi se.Hele nejsi ja?😂 Taky delam sefovou a o tohle misto bych prisla a byla v zasobniku nebo jako referent. Ale na druhou stranu si rikam ze dite je vic nez blba prace, ale pokud klapne barak tak by bylo fajn mit 2 prijmy. Jsem si rikala byt znovu tehotna tak jfu snad jako samoplatce na vsechny mozny testy🤦‍♀️ a to prosim jsem mela ukazkova uzasna tehotenstvi.

nazka
7. pro 2020

@hlamic v Hloubětíně jsem bydlela dva roky 🤭
Barák si pořiďte, je to dobrá věc. Hlavně pro velkou rodinu.. A děti jsou venku šťastní.. A třeba i pro pejska.. Ale chápu, dva příjmy jsou dva příjmy.. Ale pokud na to máte, tak nečekejte.
V tomhle se lišíme. Já jsem první těhotenství měla vysoký tlak a vyústilo to v preeklampsii, takže jsem řekla, že podruhé to riskovat už nebudu. Hm a teď přemýšlím o třetím 😁 ale ty testy jako samoplatce chápu, já se strašně bála.. A říkala, že dokud nebudu mít zdravý dítě v ruce, tak neuvěřím. A pak když s ním jedeš z porodnice.. To je prostě nejhezčí, co se dá zažít..

Strana
z3