icon

Tykání a tchyně. Jak to máte vy?

1. črc 2021

Týkáte si s tchýní? Žiju s partnerem 4 roky, máme spolu dům a plánujeme miminko. Se všemi jeho příbuznými si tykám, ale jeho matka mi ani po 4 letech vztahu s jejím synem tykání nenabídla. Moji rodiče mému partnerovi nabídli tykání téměř okamžitě. Když jsme celá rodina pospolu, včetně jeho matky, mých rodičů a příbuzných, cítím se dost blbě, když si všichni tykáme a jediná já jeho matce "musím vykat". Jak to máte vy?

Strana
z5
ferda90
31. črc 2022

Ahoj s přítelem budeme za chvíli 15 let a jeho taťkovi vykám pořád a přítelova mamka mi nabídka tykání teprve nedávno(oba naší rodiče jsou rozvedený) . Přítel moji mamce taky týká, ale mému taťkovi vyká

superkousky
31. črc 2022

Ano, tykáme, ale nešlo mi to dlouho přes hubu a nechápala to. Radši bych si vykala. Přijde mi to jako úcta ke stářím. Manžel mojí mamce vyká, ale jsou od sebe 10let, tak to berou jinak.

takyjedna
31. črc 2022

Do svatby jsem tchyni vykala. No, vekem by mohla byt moje babička... Od svatby ji tykam. Akorát i po xletech si porad nejsem jista, jak ji oslovovat 🙄 Jejim křestním jménem - to mi nejak vubec nejde pres pusu... Tak obcas pouzivam maminko, jako manzel, nebo babi, jako volaji nase deti 🤦 🙈 Uz jsem se ji na ptala, ale nejak jsem nedostala jednoznačnou odpověď... Do nasi svatby to tykani a vykani bylo napric vsemi příbuznými takove všelijaké, tak jsme to o svatbe sjednotili na tykání 🙂

jola777
1. srp 2022

Už mám druhou tchýni, a tykám si s oběma. 🙂

Strana
z5