Jak zvládnout smolné období? Rady a podpory od ostatních.
Já se asi potřebuju jen vypovídat, na tohle žádný rady nejsou... Místo abych se těšila na Vánoce, tak teď pořád řešíme nějaký maléry. Krize s manželem, když už se to začalo zlepšovat, tak v sobotu rozbité WC. V neděli jsme zůstali bez vody, protože instalatéři mohli přijet až v pondělí. V pondělí nám zase explodoval sprchový kout. Včera nám malá spadla z gauče a prokousla si ret, dneska se jí zase objevila vyrážka na bříšku a hodně jí to svědí, je celá poškrábaná. A já jsem už s nervama v kýblu. Mám pocit že se na nás lepí jen smůla 😟
No jo no, znáš to, na posraneho i hajzl spadne 😅 Ale kdyz nejde o zivot, tak nejde o nic😉
@marcicek84 Jako letošní rok stál teda za to 🥺 Snad bude příští lepší. Wc už je OK,sprchu teď manžel už montuje novou, na záchraně vztahu pracuje skvěle. Teď aby ta vyrážka zmizela, nechápu ale z čeho to má 🤨
@klokanka31 male deti se osypou i z blbeho praciho prasku,nekdy to je koprivka kdyz to svedi,nebo kvasinka tak pribiotika nicemu neuskodi,ne? 🙂 Takze na ten pristi rok 🙂
@klokanka31 ja ti rozumim. ja sem na tohle hrozna. jak ma mala trochu vyrazku, skrabanec, nekde se bouchne, trochu teplotu, musim na to furt myslet 🙄 musim si rikat, ze je to blbost a budou mnohem horsi veci 🤦🏼♀️ a kdyz se k tomu prida jeste neco dalsiho...seslo se vam to pekne, ale uz mate urcite vybrano 👍 raduj se z malickosti, oddychni si, kdyz se neco doresi 👍
Taky jsem měla dneska den blbec a moc se nedařilo... Ale včera jsem se na FB dozvěděla, že jedné mamince stejně malých dětí (znám ji tady z koně), co bojuje už rok s rakovinou našli metastázi a dneska, že jednomu místnímu ročnímu chlapečkovi (kdo sleduje ví) nedopadlo dobře vyšetření plic. A najednou každý můj problém, vlastně problém už není. Tyhle dva příběhy mě za poslední dva dny daly pořádně za vyučenou.
(Tím nechci snižovat vaše problémy, držím palce, ať je líp to co zatím není).
@klokanka31 Achjo, to je vždycky takového období no..kdy je to jeden průser za druhým... A potom člověk reaguje na malicherné věci, no... hlavní je, aby se ten posrany rok zase přetočil...❤️💙 Jen jedno mi řekni, už jsem nad tím dumala u jiné diskuse, jak může explodovat sprchový kout? Co si pod tím mám představit? My máme vanu, takže vážně nevím...
@gbp Když já se už bojím co bude zas zítra, co bude pozítří...😟 se bojím z malé spustit oči, pustit jí na gauč, aby zas neslítla a nepraštila se...začínám z toho blbnout 🤯
@eviicka Tak to je pak opravdu průser když jde takhle o život 😟
@veritanas Prostě zničehonic exploduje sklo...
@klokanka31 vada materialu,uz takove pripady byly...
@marcicek84 Já si myslím že to asi kvalitní nebylo,taky sprcha za tři tisíce...teď jsme koupili dražší tak uvidíme 🙂
@klokanka31 taky se mi prastila a pak sem ji musela vic sledovat, nez me to preslo 🙄 pred asi 14ti dny nam umrela z niceho nic kocicka a ja se pak bala i o malou, ze sebou taky najednou sekne 🤦🏼♀️ uplne iracionalni proste. delala sem, co mi pomahalo 🤷🏼♀️ za kocicku zapalila svicku, vsem to rekla, aby se neptali, az prijdou, poplakala si a kdyz me prepadla myslenka, ze by mala mohla prestat dychat, sla sem ji zkontrolovat 🤷🏼♀️ uz je to lepsi. delej co ti pomuze a uvidis ze to brzy bude lepsi. drz se 👍
@klokanka31 myslím, že už bych se nikdy neumyla....😭😭
@veritanas fuuuj,bys byla citit az za roh 🤣🙊
@gbp Jsem ráda že nejsem tak vyděšená jen já...🥺
@klokanka31 koupili ste s bezpecnostnim sklem? melo by tam byt takove to sklo co je v aute, aby se to nevysypalo, jen to popraskalo
@veritanas No já se bojím jít teď jen do koupelny kde to manžel montuje...a já se hlavně divím jemu, že na to má nervy to montovat, protože jemu to bouchlo pár cm před nosem...
@gbp Jj, je to bezpečnostní sklo, ale tamto údajně bylo taky 🤔
@marcicek84 pořídila bych si lavor...😁😁 To je fakt hustý ... Nikdy by mě nenapadlo, zde to může stát... Hlavně, že se nikdo nesprchoval...
@klokanka31 hele, to urcite nejsi. bude nas vic 🙈 ja se treba vubec o sebe nebojim, ale od te doby, co mam dceru, sem nekdy uplne v nervu. jeste se mi narodila o par tydnu driv, takze sem musela trochu zabojovat sama se sebou, abych nebyla nejaka uzkostna matka, co by ji nenechala nic vyzkouset a tak. a to ji v podstate skoro nic nebylo. strach o deti je asi obcas iracionalni. nikdy sem se o nikoho nebala vic, ale taky sem si nikdy nedokazala predstavit, ze bych nekoho branila vlastnim telem a ted bych nevahala!
@veritanas No to jo, manžela to pořezalo jen na rukách a koleni, si vem kdyby se sprchoval...🤭
@klokanka31 věřím, necítila bych se dobře. My doma měli prasklinu u WC a instalatér si dělal srandu, že se jednou utrhne záchod a já jsem měsíc chodila opatrně na malou, ani si nesedala..😁😁😁 jsem posera...
@klokanka31 a byly to aspon takove ne moc rezave kousky? nemelo by se to rozletet do uplne ostrych strepu, ale spis takovych kosticek. ikdyz chapu, ze to moc utecha neni. ale ted uz mate novy, bude to cajk 👍
@veritanas A to bylo štěstí že to nebouchlo o deset minut dřív,protože jsme byly v koupelně i s malou.
@gbp Přesně. Já sama o sebe jsem se taky nikdy nebála, ale jak jde o malou, tak u všeho jsem strašně úzkostlivá, a je jedno jestli má vyrážku,nebo když měla bouli...
@veritanas 😂
@gbp Některé byly ostré, manžel měl pár zapíchaných v prstech...
@klokanka31 hele a nasim bouchla konvice na vodu 🤦🏼♀️ normalne kovova. to sem zas nechapala ja. dali varit vodu a najednou prask!
@gbp Ježiš nestraš my máme taky kovovou 😮

@klokanka31 klidek,tak si rekni,ze ten zaklety stary rok konci a tes se na ten novy 😉 zas uz to ber tak,ze mate pred Vanoci vybrano,my vzdy klasika travili od 3 do 5 let starsi dcery Vanoce na pohotovosti,vzdy presne na Stedry den dopoledne a nenadelas nic.WC a sprcha se opravi,ret zaroste,vyrazka zmizi,nejhorsi je krize s manzelem,ale pokud se to zpravuje,tak nepolevujte v usili...bude lip 😉