icon

V roce 2015 konečně zhubneme 🙂

misutkakosutka
27. pro 2014

Jelikož jsem neustálá začátečnice v hubnutí rozhodla jsem se založit diskusi,abychom jsme se mohli navzájem podpořit.Přidáte se ? 🙂

Strana
z3
martinas91
28. pro 2014

ahoj,taky se přidávám🙂už jednou se mi podařilo dát dolů 13kilo-jedla jsem normálně,ale cvičila jsem hlavně na orbitreku🙂mám v plánu začít chodit do posilovny..potřebuju dat důle tak 15kg-což se mi asi nikdy nepodaří ☹

bobbule09
29. pro 2014

Tak jste mě ukecaly a jdu do toho taky 😀 Potřebuju shodit tak aspoň 7 kg, ale fakt netuším, jak to udělám 😖
Přibrala jsem po hormonální léčbě a kila se mě drží jako klíště a nejdou dolů 😠

misutkakosutka
autor
30. pro 2014

ahojky tak tady máme první díl cvičení s Jill 🙂 na youtube je toho dost - zde 1.díl 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
bobbule09
30. pro 2014

No vypadá to dobře, ale jak se donutit po celém dnu v práci na nohách ještě cvičit, to je otázka 😖

tulikiss
30. pro 2014

@bobbule09 ja si vzdy rikam ze tech 20-25 minut me nezabije a vydrzim to a ten pocit potom za to stoji...

ja zacala uz vcera s cvicenim a teda po tech 3 mesicich me dneska "prijemne" boli celej clovek, ale dneska znovu.

pajiinka123
30. pro 2014

@misutkakosutka Nene nemam. Motivace silna, az domarodim, pustim se do toho.

bobbule09
30. pro 2014

@tulikiss dneska teda nezačínám, zítra mě čeká celý den v práci a pak snad i nějaká oslava, jestli teda nepadnu za vlast, vstávám v 5 ráno 😖

salot
30. pro 2014

Nový rok je super pro změnu. Mě nejde ani tak o kila jako o zlepšení stravovacích návyků, zpevnění těla - pravidelný pohyb a možná nějaký ten novoroční detox. Držím pěsti všem a připojuju odkaz na online poradnu: http://poradna.zena.centrum.cz/rubrika/zdravy-z... , kde je zdarma k dispozici odborník odpovídající i na téma HUBNUTÍ.🙂

zdenca2404
30. pro 2014

Ahoj holky, presne neco takoveho jako vas jsem hledala. Jsem 8 mesicu po porodu.....tretim, pribrala jsem 24 kg 😠 . Byl to muj druhy cisar, k tomu pred 5 lety rozsahla operace kyly.....takze bricho mam pekne sesity. No a ted ke vsemu pekne nezpevneny a spekaty 😠 . Chtela bych shodit tak 12-15 kg, to by bylo super 😅 , jen jaksi sama nevim, jak na to. Chodime s partnerem 1x tydne do posilovny, obcas slapu doma na orbitreku....ted bych chtela zacit pravidelne, jen jsem pres den se 3 synky trochu nepouzitelna a vecer strasne unavena. Ale snad kdyz nas bude vic, bude to snazsi. Chtela bych zacit hned po Novem roce, ted je to sama navsteva, vsichni jsou porad doma, tak nemam zadny soukromi. Urcite potrebuju upravit jidelnicek a pravidelne se zacit hybat. Asi zacnu cvicenim s Jill, jako hodne z vas. Docela se na to uz tesim, stve me, ze se nevlezu do sveho obleceni pred otehotnenim a ze se stydim svleknout i pred partnerem....

tobove
2. led 2015

Ahoj holky, přidávám se! Potřebuju shodit jako sůl, už dlouho si připadám jako tlusté prase (promiňte mi ten výraz, ale jinak to vyjádřit nejde!!!). Vloni jsem začala držet dělenou dietu podle Lenky Kořínkové, spíš tak z legrace, ale kila šla rychle dolů, takže mě to začalo i bavit. Od včera jsem na dělené znovu a Vy tady jste mě inspirovaly k Jill, takže večer se na ní vrhnu 🙂 Chtěla bych shodit 20 kg, zní to nereálně, ale musííím! 😀

tobove
2. led 2015

Jo, holky, ještě jedna vychytávka - možná ji už znáte, ale stejně - do telefonu jsem si stáhla mobilní verzi kalorických tabulek - na netu kaloricketabulky.cz. Je to fajn, zadáte jakoukoliv potravinu a automaticky máte přehled o tom, co jste snědly. Je tam i seznam aktivit, můžete si to nastavit podle svého 🙂 Tak třeba to někoho nadchne stejně jako mě 😀 😀 😀

misutkakosutka
autor
2. led 2015

tak jak jde cvičení asi budu muset najít si něco jiného než Jill, s mojí nadváhou to skákání nebude dobré

mistrulka
2. led 2015

@tobove tak jsem na to koukala. vypadá to zajímavě, až budu sama tak to musím prozkoumat

tobove
2. led 2015

@mistrulka jojo, mrkni, je to taková spíš hračička, ale pohlídá Ti to jídlo (já si třeba teď dala zcela nedietně kostičku čokolády - "zbyly" mi kalorie, hïhihihihihi 😀

teriszek
3. led 2015

tak jill mě moc nevyhovovala na začátek to je pro mě moc dnes se nemohu ani hnout jak mě vše bolí.Chci zkusit 30 denní výzva břicho a zadek.Zkoušel už někdo??děkuji

zdenca2404
3. led 2015

Vcera a dnes jsem zkusila Jill a docela dobry. Telo me boli jen trosku, hlavne lytka. Urcite budu pokracovat, jsem zvedava, jestli to bude na postave poznat 🙂. Zjistuji ale, ze daleko mensi vuli mam ohledne jidla. Porad mam na neco chut, i kdyz si reknu, ze si nedam, tak chvili osolavam a najednou to mam v puse 😠 . Jsem na sebe nastvana. Chtela bych zkusit vysadit sladke a jist 5x denne mensi porce. Pres den to jeste jde, ale vecer to proste nevydrzim. Jako bych mela abstak 😒

ivulinka123
3. led 2015

Všem hodně síly a hlavně motivace 🙂 Za rok 2014 jsem dala dolů 22kg, po dvou dětech.. stojí to za to pokračovat dál a určitě to jde, když se chce 🙂

big_el
3. led 2015

Promiň, ale já si myslím, že s tím ti nikdo nepomuže ani když tě bude hecovat a podporovat Tě 🙂 pokud to prostě nebudeš doopravdy chtít, tak toho stejně necháš ..🙂 podpora je fajn a taky i potřebuju a pomáhá mi, ale zase vím, že když se mi prostě chtít nebude, tak se mi chtít nebude i když mi někdo bude psát, že to dokážu ..🙂 😀 I když teda já se držím už delší dobu 🙂

molia
4. led 2015

Zdravím všechny hubnulky 🙂 již jsem si pročetla celou tuto diskuzi a jsem moc ráda, že v tom nejsem sama.V některých řádcích jsem se opravdu našla 🙂 Já potřebují dát dolů asi 7-10kg,ale pro začátek si říkám, že si dám limit 5kg 🙂 Asi před 5 lety jsem dala dolů 8 kg,nechala sem si vypracovat jídelníček s jídlem 5x denně ( mimochodem ten bych chtěla využít i nyní,když ho mám vyzkoušený)chodila jsem v tu dobu na kruhový trénink pro ženy a jezdila na kole,občas doma cvičila na gymnast.míči a vím,že to jde 🙂 jde jen o to, přehodit tu výhybku v hlavě.Každou neděli jsem teď koukala na "Jste to co jíte" a i když to jsou reprízy tak takové nakopnutí vítám 🙂 Ještě Vy děvčata co neodoláte sladkému jako já, po nějaké době dodržování mého jídelníčku jsem tak najednou z zjistila, že už pár dní nemám chuť na sladké 🙂, pro mě to bylo krásné zjištění.Chtěla bych začít zítra 🙂 mám i jiné důvody na kg dolů.Pokoušíme se o mini a pár kg dole se hodí 🙂 Tak hubnutí zdar,mám doma připravený rotoped a koupila jsem si permanentku na vibrační plošinu (míč zatím ještě nafukovat nebudu)🙂

tobove
4. led 2015

@ivulinka123 Téééda, tak to je úžasné!!! 22kg??? Jsi vážně skvělá! Gratuluju, snad se mi to taky povede 🙂

linee
4. led 2015

@ivulinka123 gratuluji.Jak se ti to povedlo (krome silne vule)?

misutkakosutka
autor
4. led 2015

@teriszek ahojky já zkouším, zatím 4.den a zatím to jde 🙂

ivulinka123
4. led 2015

@linee Změnou jídelníčku, ještě tak 3 kg. Ale už teď nosím vel.S z původní L/XL. Začala jsem teď i hlavně cvičit, abych se zpevnila, jinak dodržuju dál tu stravu - bez toho to nejde. Teď jedu Mačingovou a mám zase kilo dolů za 4 dny, je to super. A tvůj cíl je jaký? 🙂

teriszek
4. led 2015

@misutkakosutka já zacla dnes 30 denní výzvy zadek, břicho.Tak jsem zvědavá.Držím palce ať to zvladnes si dáme vědět jaké jsou výsledky 🙂

linee
4. led 2015

@ivulinka123 ja potrebuji urcite aspon 20(minimalne),ale do Velikonoc bych se chtela dostat na -15kg.Uvidime.Mam problem se sladkym a pecivem.Drzim palce at docilis.Co si jinak udelala?s cvicenim musim jeste mesic pockat,jsem po revizi

ivulinka123
4. led 2015

@linee Vím, že jsem za 3 měsíce zhubla kolem 10kg, začátek jde krásně i bez cvičení, určitě nepospíchej, ale potom je to pomalejší..Místo sladkého si dej ovoce, pečivo jen tmavé a ráno. Já už třeba nejím pečivo žádné asi 3 měsíce. Tělo si zvykne 🙂

linee
5. led 2015

@ivulinka123 a mela si nejak omezeny kaloricky prijem nebo mnozstvi jedla za den?

jamia
5. led 2015

Taky chci zhubnout 🙂 Mezi lety 2012 a 2014 jsem zhubla celkem 23 kg, a to jsem si střihla těhotenství. Teď ještě tak posledních 6 kg, abych měla 55 kg na 166 cm.

ivulinka123
5. led 2015

@tobove díky, přeju hodně štěstí..

ivulinka123
5. led 2015

@linee Ze začátku jsem si to zapisovala na kalorickétabulky, ale mě to třeba strašně zdržovalo, neměla jsem při dětech na to čas, pak jsem toho nechala a začala si jídlo a váhu zapisovat do deníčku - to byl pro mě velký bič 🙂 Jakmile jsem se hóódně najedla´´a musela si to zapsat - byla jsem na sebe naštvaná a měla výčitky svědomí 😉
Řídila jsem se jen zásadami zdravého stravování a dodržováním pitného režimu. Jedla jsem do polosyta a v obchodě si vždycky vybrala zdravější variantu např.mléko -ne polotučné, ale nízkotučné, jogurt ne ovocný, ale bílý. Jídlo jsem různě kombinovala, inspirovala jsem se i jídelníčkami z netu abych měla všeho dost a řídila jsem se tak nějak instinktem, že to co si přes den dám, ovlivní váhu směrem dolů. Když jsem se vždy ráno vážila, skoro přesně jsem už tušila, kolik váha bude 🙂

Strana
z3