icon

Vadí vám cigáro v přítomnosti miminek a dětí vůbec?

peppapig
22. srp 2009

Caute Konikovky, podelte se o nazor.

Myslite, ze zakaz koureni ve verejnych prostorach (tj. restaurace, stadiony, kavarny...) je dobry napad nebo omezujici nesmysl??

Jaky je vas nazor na coudici cigaro v pritomnosti miminek a deti vubec?? Jsou rodice kuraci nezodpovedni rodice??

Strana
z3
aponchie
22. srp 2009

at si kdakaj..jednou se ma zeptat tipnes to?ne tak pokuta a zaplatit..by se rychle naucili kdyby se ty prachy vybirali poradne

ygreen
22. srp 2009

jenže v USA se tresty sčítají, tady dostaneš nejvyšší sazbu za ten nejtěžší zločin ze kterých tě odsoudí. Ale justice je průser sama o sobě. A taky skutečnost že za krádež a znásilnění dítěte je skoro stejný trest, často je vyšší za finanční podvody ☹ což je věc, která sem nepatí ale neskutečně mě štve, že za týrání a zneužívání dětí jsou mírné tresty ☹

ygreen
22. srp 2009

apon - to by chtělo udělat akci a vyloženě se soustředit na ty zastávky, jenže pak budou plná média toho, jak policie nemá co dělat. A taky by ti poldové museli být odněkud stáhnuti, třeba ze silnic 😒

gtver
22. srp 2009

Stačilo by, aby si toho všímala obecní (městská) policie, ideální věc pro ně.

ygreen
22. srp 2009

gtver - pravda 😉

ygreen
22. srp 2009

jenže z těch má prdel už každej 😖

gtver
22. srp 2009

bohužel, no, chtělo by to prostě důslednost stylu netípneš, zaplať a dodržovat to.Bez ohledu na okolí. Však by se to obcím mělo líbit, příspěveček do rozpočtu, vydělávají tak sami na sebe.

emamamamu
22. srp 2009

az budu velka, tak budu policajtka a tipat jim to o celo😀

gtver
22. srp 2009

nazdááár, ty jo, už za pár 😅 správně, tak se na ně musí, už abys vyrostla 😀

emamamamu
22. srp 2009

gtver bude to trvat, ale ja to por nas uzasny narod udelam...😀
pry za par...me to vubec neprijde...cekala jsem, ze me takove cislo bude vic strasit😀

ygreen
22. srp 2009

ema: na to nemusíš být polda 😀 stačí šestinedělka v hormonální bouři 😀

emamamamu
22. srp 2009

nikdy nerikam nikdy😀

ygreen
22. srp 2009

😀

peppapig
autor
22. srp 2009

😀

jeudi
22. srp 2009

muj nazor jako kuraka kuracke restaurace mi nevadi ,ale mohlo by pribyt vice nekurackych pro rodiny s detmi tady u nas v pisku neni ani jedna a kdyz uz tak je to oddelene jen cedulkou na stole,,to teda pak nechapu jak ten kour ma poznat ze nema chodit od toho kurackeho stolu k tomu nekurackemu 😕

j.a.n.u.s.
23. srp 2009

V Karvine otevreli nekurackou pizzerii.

Ja jakozto tehu nekurak jsem do ni vlezla, pak jsem do ni vlezla i jako kurak a mela jsem strach, ze to teda jako bude divne, kdyz si nezapalim(sorry nekuraci)po jidle...a ono nic! Prislo to uplne samovolne, zadna chut, nic. No jo no-priklady(i kdyz blby) tahnou.....kdyz si nekdo zapali vedle me, je to nejaky signal do mozku ci co a uz taham jednu mentolku z krabicky.

Ja jsem pro nekuracke restaurace....komplet, ne nejake casti!

peppapig
autor
24. srp 2009

Rozdelit lokal na karacke a nekuracke cedulkou na stole, to muze vymyslet jen debil 😠

krembonzur
24. srp 2009

peppa- 😀 asi tak nejak... 😀

peppapig
autor
24. srp 2009

krem...vsak je to tak

Strana
z3