icon

Ve 40 druhé dítě

markytanka11
16. črc 2016

Jste tu nektera co to zazila dcera bude mit v rijnu 5 let...manzel zatouzil po 2 pozdeji,ja ksem vzdy chtela 2. Jste tu nekdo v podobne situaci co se tYka veku dekuji

markytanka11
autor
•
16. črc 2016

Na dceru jsme predtim cekali 3.5 roku. Jeden potrat . Mame izoimunizaci.

radmala
•
16. črc 2016

Ja jsem porodila loni zdravou dceru ve svych 42 letech a je to teda peknej rostak.Jeji dva sourozenci jsou o generaci starsi.Veku bych se nebala..))))

soyevita
•
16. črc 2016

@markytanka11 Přesně tak,jak píše @radmala,věku bych se nebála.Já za pár dní porodím svoji 4dcerku ve věku 43let🙂

jahodnice
•
16. črc 2016

Já porodila první dceru týden před 40.narozeninami, po 2 neúspěšných ivf se zadařilo přirozeně, za 9 měsíců jsem opět přirozeně otěhotněla, mám druhou dceru. Obě jsou zdravé, těhotenství bez problémů, porody taky. Věku bych se nebála

markytanka11
autor
•
Odpověď byla odstraněná
•
markytanka11
autor
•
16. črc 2016

Moc děkuji vsem děvčata, mame jet za tyden do Chorvatska, dr mi to nedoporucuje. Cesta 8 hodin autem v noci. Mam zaludek na vode tak beru homeopatika. U prvni dcery jsem zvracela ...nyni se drzim. Nyni se nam to podarilo hned. Snad miminko vydrzi. Klidne budu schovsna pred sluncem delam to kvuli dceri. A manzel nechtel zmenit termin. Moc vam dekuji jsem rada ze se mohu nekomu sverit.

markytanka11
autor
•
16. črc 2016

Jinak jste moc sikovne ze to tak hezky zvladate. Jahodnice smekam.

bervidova
•
17. črc 2016

máme pětiletého syna, nyní čekáme druhé, které bych měla porodit těsně před 40. narozeninami.

izz76
•
17. črc 2016

@markytanka11 Kamarádka měla první dítě ve 36,druhé ve 40letech,je šťastná a zvládá vše v pohodě 🙂 Já se stala po druhé maminkou po x letech ve 38 a můžu říct,že nic lepšího mě potkat nemohlo 🙂

andreaandrejka
•
17. črc 2016

Mamka měla ségru v 40 letech, dneska je jí 50let a zmáhá jí to, nemá už takovou trpělivost.

berenika39
•
17. črc 2016

Druhý syn se mi narodil v 39, starší bráška je o 19 let starší, a je to nejlepší období mého života. Člověk má v hlavě srovnáno, jsme tak nějak zajištění, moc si to užíváme. Neboj se toho, věk je jenom číslo, jak se cítíš, takové to bude. Hodně štěstí.

markytanka11
autor
•
18. črc 2016

@andreaandrejka moje mama mela nejmladsi sestru taky pozde a nas sestry mela 2roky od sebe. Ta nejmladší jelikoz je o 11let od nas je rozmazlena oproti me a sestre a dala mamce nejvic zabrat. Ale ne kvůli veku ale kvuli te rozmazlenosti vis. Ono take hodne na tomto zalezi...Ja jsem hodne trpelivi clovek , a moje o 11let mladsi sestra ma take syna 6 let ma a mohu ti rici ze do dnes je nesamostatna porad na nej krici. Toto neni jen o veku je to o povaze. ..muj nazor

andreaandrejka
•
18. črc 2016

@markytanka11 Tak urcite. Nicmene moje mama dneska prizna,ze je to hlavne vekem..ale kazda to ma jinak,to je jasne.

markytanka11
autor
•
18. črc 2016

Starsi zeny jsou unavenejsi to urcite...