Věk maminek a těhulek. Kolik vám bylo/je?
Pořád dokola slyším,že dnešní maminky sou "moc mladé" nebo naopak "moc staré"... tak by mě zajímalo jak to ve skutečnosti je?
Adelka se narodila 2mesice po mych 27. narozeninách. Kdyz to cislo vidim napsane ... ojeje
Tak ja jsme asi stara rodicka🙂) Prvni jsem porodila ve triciti a druhy...pokud vse dobre dopadne...porodim ve tricetisesti🙂
Ale citim se lip nez ve dvaciti🙂)
fenrinka si moje krev mě bude v únoru 21 a vfřeznu se mi narodí holčička.a svýho skoro tříletýho rošťáka jsem porodila v čerstvých 18 🙂
prvé dieťatko sa nám narodila 4 dni po mojich 27. narodeninach a druhe, ked som mala 31
tak teda aj ja prispejem do statistiky: prve dieta - 30 rokov, druhe - 33 rokov 😉
pridam sa
otehotnela tesne pred 20tkou a porodila v 20-tke
miminko bolo planovane
a dalsie to az po statniciach
no ja mam 21 a ked sa nam narodi nase prve ocakavane bambuliatko tak budem mat este mesiac 21 🙂
Ja som rodila svoju dcerku v 27 a nic nelutujem. Bola som na to pripravena a velmi som to uz chcela, lebo som len nazerala do kocikov a to uz bolo nacase. Druhe by som chcela az po 30.
tak mě je 23 a zjistila jsem že čekáme miminko!!rodit bych měla ve 24 když to vše půjde jak má
Ahojky jsem těhu za 4 dny mám termín a je mi 20 let v únoru mi bude 21🙂myslím že je to akorát🙂a kdyby mi někdo říkal že jsem moc mladá?....tak si myslím že je tohle i hodně o povaze🙂já se strašně těším🙂a můj manžel taky🙂myslím že je to akorát🙂
ahoj ja som rodila osem dní pred 22kou a druhé budeme mať v marci teda asi dva mesiace pred 25kou
jeeeeeej,same mlade mamicky,aj sa bojim napisat,kedy som rodila prve-mala som32 😉 skorej som nenasla dobreho otca a partnera 😀 ale myslim,ze mi nic neutieklo,akurat sa bojim mat druhe,ze budem moc stara a nebudem vladat.aj jeden poklad da dost zabrat 😒

tak malá by se měla narodit začátkem února a mně v březnu bude 21