Věk maminek a těhulek. Kolik vám bylo/je?
Pořád dokola slyším,že dnešní maminky sou "moc mladé" nebo naopak "moc staré"... tak by mě zajímalo jak to ve skutečnosti je?
ja som rodila prveho tri mesiace po 20 druhu pät mesiacov po 22 a ked vsetko pojde podla planu,tak tretie mozno v 25-26 😉 a stvrte sa este uvidi 😅
Ja mam 27 rokov a Misko bude nase prve dieta. 🙂 O druhe by sme sa chceli pokusat asi tak po roku.
první dítě jsem měla ve 21 letech... bylo to brzy... dalo mi to hodně zabrat! Ted je mi 30 a chci druhé. Cítím se o mnoho líp a připravenější 🙂
nedavno som manzelovi povedala, ze do 30 chcem porodit (oktober 2008) a on na to ze este mame casu dost 😀 tak som zvedava ci stihneme
Tak já se hlasím také těm mladším maminkám-rodila jsem ve 20-ti a je mi stále 20 😉
Je to ale zvláštní tahle statistika-objevují se tu bud holky mýho veku nebo naopak holky kolem 30, a něco mezi tím tu moc holek zatím dítě nemá....
ja mam 24 a Ninka bude nase prve dieta, asi aj posledne (chceli by sme jedinacika)
1.syn se mi narodil když mi bylo 20.
2.syn se mi narodil v 25 letech.
😀
jeste bychom chtěli jedno mimčo do tří let......... 😉
Tak já se hlásím také do kategorie "něco mezi tím" 😀 Je mi 25, jako čerstvá pětadvacítka jsem i rodila a v průběhu příštích pěti let dalšího potomka neplánujeme. Ale potom...kdo ví 😉
Já otěhotněla krátce po 25. narozeninách. Malá je už pár dní na světě. Druhé mimi zatím neplánujeme. I když si říkám, že možná ve 30ti letech... to ukáže čas... 😉
Ahoj holky, tak já oěhotněla když mi bylo 27 a 28 mi bylo když se malej narodil. Druhý mimi plánuju za 2-3 roky.
Ahojte,
tak ja som otehotnela ako 27 rocna,a rodit budem ako 28rocna...druhe mimi neplanujeme,ale cim skor tym lepsie.
ahojik mamci ja jsem rodila prvno mimi ve 24 druhy ve 28a treti ve 31 mam tri deticky dve holky a jednoho klucinu 😀
tak já čeká mimčo 27.1.2008 a 16.1.2008 budu mít třicet, takže stará puška nebo co?

já rodila 3 měsíce po mých 18-ctých narozkách a teď v únoru mi bude 21 a v březnu mám porodit holčičku!jo a už jsem se stihla i vdát! 😀 😎