Věříte na duchy?

klokanka31
4. kvě 2022

Věříte na duchy, viděli jste nějakého? Už několikrát jsem od známých a příbuzných slyšela že viděli zemřelého pár dní/týdnů po jeho smrti, buď u jejich postele, nebo u skříně. Naposledy včera mi říkala prateta, že cca měsíc po smrti jejího manžela ho spatřila v noci u jejich postele (ještě se ho zmateně ptala co tam dělá když je mrtvý 😯 ). Jako věřím že je něco mezi nebem a zemí, věřím i na duchy, viděla jsem člověka který byl ale v tu dobu už prý dávno mrtvý, ale tohle bych zažít fakt nechtěla 🤨

volodka162
4. kvě 2022

Nevěřím na ně vysloveně, ale jednou se mi stalo (asi mi bylo tak...10let), že jsem v noci spala. Pak se probudila a asi metr od postele u nohou stáli rodiče a koukali se na mě a usmívali se....byli takový jako z černobílého filmu...průhledný....v té době mi nikdy nic strašidelného nepouštěli (byl zákaz) a tak jsem se této vidiny ani nelekla...koukala na ně, ptala se jich co chtějí...ale pak se rozplynuli....a nic. Dodnes si to pamatuji (je mi 35let)....a nedokážu si to vysvětlit. Každopádně rodiče jsou stále naživu. Nechápu to. To je asi tak jediné co se mi za celý život divného stalo. Ale jak si to vysvětlit....krčím rameny. Je to zvláštní.

nevimne
5. kvě 2022

Na tohle jsem nikdy nevěřila a dokud neuvidím nevěřím

klchudik
5. kvě 2022

@klokanka31 vysloveně na duchy ne, ale na anděly ano. Naposledy "zážitek", kdy jsem se na pohřbu snažila "napojit" na zemřelou. Ve smuteční síni se nehnul vzduch, venku bezvětří...najednou 2x po sobe jsem ucítila docela dost velký ovan okolo mého těla....

Takovyhlech zážitků mám víc od smrti mojí mamky....☺️

goovana
5. kvě 2022

@klokanka31 věřím
Nespočet zážitků...

klokanka31
autor
5. kvě 2022

@goovana Tak povídej 🙂

sonaxoxo
5. kvě 2022

Rozhodně..👍

nazka
5. kvě 2022

@klokanka31 ano, já vidala duchy dřív. Dokonce i jednu paní, která vypadala dost skutečně a přesto nebyla, jsme viděli s více kamarády., mluvili jsme s ní. Skákala přes metr vysoko přes kopřivy a hledala lávku, která tam kdysi opravdu byla. A ještě další jsme viděli. Pak jsem se vlastně z toho složila a už je od té doby neviděla.

pampeliska1313
5. kvě 2022

Věřím, že něco je. Nevim jestli přímo duch, ale třeba my jsme se přestěhovali do baráku, kde jsme dřív žili s babičkou a jak zesnula, vrátili jsme se. První dvě noci jsem zahlidla stín co mi předběhl před postelí a na chodbě. Pak jsem si zařídila pokoj v patře kde bývala nejčastěji a tam jsem pro změnu měla slysiny typu “já jsem porad tady. A čekám na tebe” atd. Paralyzovanej spanek a další nepříjemnosti, odmítala jsem tam pak spát. :D a doteď mě občas “uzemni” dost neprijemnej pocit ze mě někdo sleduje

mrav
5. kvě 2022

Nevím, jestli na duchy, ale mystický zážitek mám se svou ženou. Její pohřeb jsem nejprve prožil ve snu, za týden tragicky zemřela a bohužel, ten pohřeb jsem prožil podruhé, tentokrát v reálném životě. Takže něco mezi nebem a zemí určitě je.

treasurka
5. kvě 2022

Ne, ale nahlas to neřeknu, protože se bojim, že se na mě naštvou, a budou mě schválně strašit.

klokanka31
autor
5. kvě 2022

@mrav To je mazec 😮

te_reza
5. kvě 2022

Věřím. Teta byla několik let po smrti, zdálo se mi, že jsme u nich (bydleli v jednom baráku nad babičkou) stáli jsme venku se ségrou a o něčem mluvili, když tam zpoza baráku přišla teta. Se ségrou jsme se na sebe podívali, pak na ní a ona nám řekla svoji typickou vyridilkou, proč na ni tak čumime a já ji řekla:"vždyť už několik let nežiješ" a potom ještě něco říkala, ale to už nevím co. Nikdy v životě jsem neměla tak živý sen a doteď z něj mám husinu. Nicméně týden na to jsem měla pozitivní test, takže si myslím, že to bylo to co mi říkala a já už ji to nerozuměla.

klokanka31
autor
5. kvě 2022

@treasurka 😄 moje příbuzná taky že nevěří, pak se jí stalo něco, a od té doby o duchách nechce ani slyšet.

stef9328
7. kvě 2022

Mezi zemi a nebem je hooodne. Zazila jsem teprve min rok jak mi zemreli babi s dedou! Pote mi v rijnu zemrel tatka! 😔 a opravdu se hooodne udalo, co je nevysvetlitelne! A ted cekam miminko, ktere mi posilaji zesnule milovani lide! Muj tatka se preikarnuje, verim tomu, ze ho v sobe nosim v podobe meho ditete! Tak moc me miloval, ze me opustit nedokazal!
Ps: Otehotnet jsem nemohla, nebylo jak. Proste je to jeho vule, proto jsem si miminko nechala! A jo, po dvou holcickach, cekame chlapecka! Ten si tatka tak moc pral! (Jsem jedinacek)

mendywendy
7. kvě 2022

@volodka162 pokud jsou živí, tak to byl vzhledem k věku spíše sen, nebo polospánek

chasing_rabbits
7. kvě 2022

Veřím… ale naštěstí jsem vůči nim “necitlivá”… ale moje mamka s nimi zážitky má

danca9257
7. kvě 2022

Věřím. Bydlím ve starý chalupě (dřív to byla maštale) a několik metrů na kopci za chalupou je starý Německý hřbitov.
Dějí se tu divný věci, ale po těch letech jsem si na to zvyklá.
A před nedávnem jsme se dozvěděli, že tady umřela malá holčička.

klokanka31
autor
7. kvě 2022

@chasing_rabbits
@danca9257
@stef9328 Klidně napište zážitky,aspoň se budeme trochu bát 🙂

aaaa15
7. kvě 2022

@klokanka31 Věřím, poslední příhoda z letošního září. Manžel měl dědu (86 let), který se strašně těšil na našeho syna - pokračovatele rodu. Syn se dokonce narodil na jeho narozeniny. Bohužel než jsme se k němu dostali (bydleli 100km a nechtěli jsme jet hned s novorozencem), tak se jeho stav zhoršil a skončil na JIPu a návštěvy nebyly možné. Bohužel ho viděl jenom na fotografii. Když pak v září zemřel - ještě jsem to nevěděla, tak jsem ho u nás v bytě cítila, starší dcera (2r) ukazovala do rohu a říkala Děda.
Tak jsem mu povedela, že jsem ráda, že se na Karlika přišel podívat a že doufám, že už je mu lépe. Jsem přesvědčena, že se na něj přišel podívat aspoň takhle.
Večer přišel manžel z práce a o dědove smrti mi říkal, takže se mi to jenom potvrdilo.

shak29
7. kvě 2022

Vzhledem k tomu, ze pracujeme s energiema, tak věřím. 😁 Vídám je často, většinou jen prochazi, jiny neco potřebuji a pak ty, co me vytáčí - vzdy jen probliknou, ze je sotva zaregistruju. 😅🙈

leilinka1234
7. kvě 2022

Měli jsme ve starém baráku původního majitele. Pěkně nás potrápil, ve smyslu zjevování se, než ho farář doprovodil nahoru a od té doby je klid 🙏 viděla jsem, slyšela jsem...Zjevoval se jen ženám (mamce i babičce taky). Všechny jsme popsaly stejného muže, vč oblečení. Věřím 😊

shak29
7. kvě 2022

@stef9328 , může být. Duchovní rodina se točí stále dokola. Jednou si dcera, pak muzes byt mamky babicka, tata muze byt tvoje dítě a tak dale... 😁😉 vzdy záleží na ukolu, který duse chce, kam se chce posunout... 😊

cilkat
7. kvě 2022

Nevidam duchy za dne (s výjimkou mé babičky, která se přišla podívat na novorozeneho vnuka do porodnice), ale občas za mnou chodí do snů... A když ti babička přijde vynadat, že jsi dlouho nebyla na návštěvě... a na tvůj argument, že je mrtvá, ti rekne jen "a to jako vadí?", tak fakt nezbývá, než na ten hřbitov zajít :D .

mendywendy
7. kvě 2022

@cilkat přesně. Toto upozornění také dostávám. 🤣🤣 od té doby co jsem na hřbitově 2x měsíčně, nezdá se mi o ní, ale je pořád mým andělem strážným.

pampeliska1313
7. kvě 2022

@cilkat to je ale vlastně hrozne hezky.:D nebo minimálně takhle mi to přijde úsměvný :D

pampeliska1313
7. kvě 2022

Ještě si vybavuju - manžel měl babičku, která zesnula. Za života jsme spolu měly rozepři - pomlouvala mě, já to slyšela, ona nevěděla, že jsem doma. Dost mě to štvalo, protože se pak tvarila, ze neví o co jde, ale zároveň na to neustále narážela a pak se o tom prostě nemluvilo, ale bylo znát, že obě víme, že ta druhá ví. Jednou v noci jsem se z ničeho nic probrala, jak kdybych naspala deset hodin a nemohla už usnout. Další den jsem se dozvěděla, že babička zesnula. Nějak jsem se o tom bavila s tchýni a ta říkala, že její přítel se taky vzbudil, dokonce jsme se vzbudili prakticky stejně a že ona sama věděla už ráno, že babička zesnula, že to vnitřně cítila, takže když za ní měla ráno jít, pořád to oddalovala, že jí bylo jasný, že když ty dveře do ložnice otevře, už nebude cesta zpátky. Vzhledem k tomu, že jsme ten konflikt neměly vyřešenej a že přítel od tchyně s ní taky zažil svoje, beru to jako “poslední omluvu”… plus chvíli na to jsem otěhotněla po třech letech (to zase tchyně, že většinou to je, že někdo odejde, aby uvolnil místo) a predevcirem jsem volala tchýni, protože syn se na mě podíval a v tu chvíli udělal takovou grimasu, že jí jako z oka vypadl. )

eshly28
7. kvě 2022

Já na duchy, respektive duchovno nebo jinou sféru věřím. Když umřela babička, přišla se tu noc s mou mamkou rozloučit. Já tedy ještě ducha neviděla, ale věřím i v to co psala @shak29. S mamkou jsme nezávisle na sobe byly na vykladu minuleho života a obě jsme měli stejnou minulost. Sice ji nemáme moc růžovou, ale i tak mě trošku mrzí, že mám 2 kluky a linie konči...

malymax
7. kvě 2022

@klokanka31 věřím a užila jsem si s němi dost návštěv… po tom co jsem si našla muže, tak jsem měla několik let klid no a po tom co se mám narodil syn to zase začalo, byla jsem v klidu než syna začali strašit v jeho pokoji a ne opravdu nechceš každou noc po půlnoci slyšet panicky ječet vlastní dítě, které ukazuje na stejné místo, že tam někdo je, takže na doporučení jsme rozsypali sůl a při poslední návštěvě, kdy malý začal vyvádět, jsme spolu otevřeli okno a tu návštěvu jsme pustili z domu ! Pěkně jsme je poprosili, aby odešli, že nejsou v domě vítáni a od té doby je klid ! Ťuk,ťuk na dřevo. Sice nevím, kdo to byl, já je neviděla, ale reagovala jsem stejně jako syn, když jsem měla takovou návštěvu..

efa1
7. kvě 2022

@klokanka31 Já jsem k tomu (a popravdě ráda) necitlivá. Moje mamka pracuje v domově důchodců, na patře mají i márnici. A dějí se jim tam zvláštní věci, samy se otevírají a zavírají šoupaci dveře, pouští voda, rozsvěcejí a zhasínají světla, padají obrázky a tak. Mamka to bere tak nějak smířeně, otevírá okna, prý se v myšlenkách snaží dát těm dusim-duchum-energiim nebo jak to nazvat, najevo, že můžou odejít.

nikipo321
7. kvě 2022

Věřím /) a moje holčička vidí moji babičku🙂