Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
darkwitch: .......1 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
mirenkam:.......5 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........5 DC.. uziva femibion 800 (5 DC ultrazvuk - stimulace a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF jednoho embrya )
mysycka:........7 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
lichtakova: .... 9 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............10 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........12 DC ...... zdravotně oba OK, bude closti+pregnyl + přirozené snažení ..
alice35:...........14 DC ...... přirozené snažení, vitamínky
eustoma:........ 15 DC....... stimulacia Fostimonom, 1.3. bude IUI - overime 14.3. testikom.
mirkf:............. 16 DC.......přirozené snažení - horm. profil v pořádku - od 15DC Duphaston
tereza1980:.....16 DC/3DPO....... 11DC pregnyl, testujeme 11.3., potom clostyl a následně IVF jedno embryo
bonifac........... 18 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
alienka24..........27 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
val123:............30 DC......prirodzene snazeni - odmítnuté IVF (ISCI) -sledování hlenu a čípku,kortyhel,jerab ptaci
cell:................34 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?
ahoj holky, tak uz sme po IUI. a neni to nijak neprijemne. verim ze sa zadari, spermijky sme mali vraj ako z ucebnice 😉. tak verim ze tie ucebnicove spermijky aj budu vediet co maju robit 😉 😉 😉. takze tak 15.4. otestujeme co a ako, a dufam ze tam budu // 😉. dnes mam super naladu, takze to musi vyjst 😉
pelcky sa hodia 😉. dik. ja dnes myslim na to ze ked budeme mat dvojicky, ze jak budem chodit sama autom. ako je jasne budu v sedackach, ale asi budeme musiet mat nejake zrkadielka pomocne. a este k tomu budem musiet parkovat nie pri cestach ale na parkoviskach. kedze jedno budem vyberat s jednej strany a druhe z druhej. to ftipne veci mi dnez lezu po rozume 😉
ahoj eus tak drzim palecky, aby to vyslo 🙂
po ranu jsem myslela, ze ms dorazila, ale od rana se nic nedeje, tak by me zajimalo co to telo zase blbne... hlavne jsem spinila uz v sobotu, to uz by mela byt dneska ms rozjeta... ale treba se jeste dnes rozjede...
eus myslela si 15.3. viď? Já bych to totiž za Tebe tak dlouho nevydržela 🙂
dark tak třeba to je uhnizďování 🙂
eus no jsem na to zvedava, uz me to nebavi, bohuzel mam hloupe tendence podlehat nadeji a vzdycky si rikam, tak treba budu jenom spinit a jsem tehu, jenze o to tvrdeji pak na me dopadne realita...
15.3. to mam manza narozeniny a 16.3. mame vyroci devet let co jsme spolu zacli chodit, to je urcite stastne datum a najdes tam // 😀
dark já si taky vždy dělám nadějě a pak padnu na "pusu" třeba dnes si od rána říkám, tý jo 2 dny zpoždění, to se mi nestalo od loňského května, no to je nadějné a přitom vím, že teplota klesla, břicho bolí,takže večer příjde MS.
Eust, super .. já přišla do dr. mám dvě vajucha 19 mm .. ve středu bude pregnyl a pak snažení .. říkal mi, že po pregnylu prasknou za 12 hodin .. já myslela, že za 36 jak to vidíte vy?
dark...je no tak to je taky zajímavý s tebou 🙂 no mě je tak nějak všelijak, asi na mě něco leze, tak piju zázvorovej čaj
pit...ono záleží v jaký velikosti ty folíky jsou a podle toho pak dojde k prasknutí těch 36hodin je pro velikost tak 16mm
ali zajimave to je jenze jsou to urcite zas plane nadeje a me z toho uz asi klepne... ted si davam kavicku a k tomu samozrejme cokoladu... mela bych otehotnet co nejdriv nebo se za chvili nevejdu do dveri...
pit radsi si to pojisti po 12 hodinach i 36-ti 😉 ale ja se v tomhle nevyznam...
já si udělala housku s medem a máslem, no mám žravou jako blázen 😝 a dala jsme píct chlebíček do pekárny a k večeři mám naloženou krkovičku 😉 😎
ali, takže myslíš, že je to fakt těch 12 hodin? jak to vidíte nejlíp se snažením, stačí ve středu a v pátek?
neviem kedy praska po pregnyle. ale ja som mala pichat vcera o 21:00 a dnes o 13:00 som amla prist na IUI. takze netusim kolko je maximalna doba.
kazdopande moje foliky boli male v piatok 12mm, ale dufam ze praskly a boli tam vajucha 😉. nechcem o tom polemizovat. radsej to necham tak a toho 15. testneme a uvidime 😉
pit...já jak měla ty 4 o 25mm tak praskli asi do pár hodin od pregnylu 😉 no a snažila bych se spíš už zítra a čtvrtek, lepší když si tam spermoni počkají 😉
eus nad tím vůbec nepřemýšlej,to nemá cenu, nech to koňovi,ten má větší hlavu. Jistě by to nedělali jen tak pro nic za nic, určitě bylo vše vpořádku
ali, mluvíš mi z duše, zítra na to skočíme a pak ve čtvrtek, zítra to muž nebude čekat a aspoň nebude mít tlak, že musííííííííí 😉

nikde nikdo? no držím palce eustomě 😉