icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

eustoma
8. bře 2010

no uz ti zostava vybrat si z 5, jedne mas fuc 😉

darkwitch
8. bře 2010

eus to se mam, ze uz mi zbyva vybrat s jen z peti 😀

darkwitch
8. bře 2010

ted me tak napadlo musis si pred ivf sundat umele nehty?

eustoma
8. bře 2010

sa porad s manzelom a uvidis co by radsje on, urcite par vylucite spolu. a potom uz len pocitovo 😉

darkwitch
8. bře 2010

eus vsak jo neco vybereme, zatim jsem se vratila k tem trem puvodnim: gennet, iscare, apolinar 😀

eustoma
8. bře 2010

to netusim. a dark neuvazuj hned o IVF. oni vas rozne otestuju, skusia liecit, parkrat si vypocujes, ze si mlada a mate cas 😉 a az tak zvolia IVF 😉. pretym napriklad skusia IUI. alebo iba stimulaciu s planovanym stykom. spoluziacka z vysky otehotnela dryhy cyklus po stimulacii a planovanom styku 😉 a to sa snazili o babo 3 roky. takze neboj IVF hned neries.

eustoma
8. bře 2010

no super, uz mas iba 3 😉 😉 😉 to je super. manzel vyhodi jedno a potom pocitovo 😉

darkwitch
8. bře 2010

ja ho hned neresim me je to jasne, nez se dostaneme k ivf bude zari, prvni se nepovede, tak kdyz budeme mit stesti budeme mit mrazacky a povede se ket takze tak v listopadu muzu najit // 😀 no, jsem dneska ve skvele nalade...

eustoma
8. bře 2010

dakr ani nahou o tom neuvazuj takto. ono dokror skukne, jedne cyklus odpozoruje ultrazvukom, nasadi lieky pre stimulaciu a ani sa nenazdas budem hlasit //. urcite skepticka napada tomu nepomoze. sup ju rychle zahodit prec.

eustoma
8. bře 2010

juj ale som ti skomolila login, pardon. 😖

val123
autor
8. bře 2010

jej ahoj holky, dark vidím to podobně. 3 měsíce regenerace pulečků = konec června, pak dovolená a nabrání sil, srpen - září podání žádosti na pojišťovnu, 2 měsíce na schválení a šup listopad IVF a // nádherné čárečky na těhu testíku a v létě 2011 budeme mít mimíska.

val123
autor
8. bře 2010

dark a o gennetu jsem slyšela samou chválu. Teď se tam objednala i známá tady od nás

eustoma
8. bře 2010

no val: super prec taketo myslienky. ono 2 mesiace regeneraci, potom naruzivy vikend a ani sa nenazdas a zahlasis // 😉. to som len skratila tvoju verziu 😉

val123
autor
8. bře 2010

eus bílý výtok prý bývá při těhu 🙂

darkwitch
8. bře 2010

eus si zlaticko 🙂
val vidis mame to zrychlene 🙂
tak my se asi pujdeme snazit 😉

val123
autor
8. bře 2010

dark mi máme první den po puzičce,tak nad tím taky přemýšlím 😀
eus téda to je jak z rychlíku 😀

eustoma
8. bře 2010

napisala mi to aj dark pred chvilkou tak ma to potesilo. no dufam ze to teda to tehu bude 😉. vydim to tak ze mozno testnem uz v sobotu 😉. mam az v pondelok, ale postupne to skracujem a skracujem. no uvidime 😉

eustoma
8. bře 2010

dark: prijemne snazenicko 😉.

val: po com? neskoro hodina, pomaly chapem.

val123
autor
8. bře 2010

eus čím déle tím lépe, budou o to víc silnější //
eus po mršce 😀

val123
autor
8. bře 2010

eus třeba příjdou příznaky dřív než budeš testovat. Moc Ti to přeji 🙂

val123
autor
8. bře 2010

holky dobrou noc a hezké sny

val123
autor
8. bře 2010

teda fuj, zase píšu jak čunče, místo "mi" má být "my"

eustoma
8. bře 2010

dakujem, potom budem prskat na vsetky strany. a pekne vas rychlo nakazim 😉. no len pockajte az pride sobota testnem a budete ma tu utesovat. teda dufam ze takyto scenar nebude.

eustoma
8. bře 2010

pekne snicky

val123
autor
8. bře 2010

eus rohodně Tě utěšovat za to, že najdeš vytoužené // nebudeme a jiná varianta není

eustoma
8. bře 2010

😉 verim v to 😉 dil val. zatial snivam 😉.
pekne snicky

pitrisek26
9. bře 2010

alienka24.........5 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
val123:............7 DC......kortyhel
darkwitch: ......9 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
mirenkam:.......13 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........13 DC.. uziva femibion 800 (12 DC ultrazvuk - případná stimulace a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF jednoho embrya ALE ONO TO VYJDE TAKŽE IVF NEBUDE TŘEBA )
mysycka:........15 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
lichtakova: .... 17 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............18 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........20 DC ...... zdravotně oba OK, bude closti+pregnyl + přirozené snažení ..
alice35:...........22 DC ...... přirozené snažení, vitamínky
eustoma:........ 23 DC....... stimulacia Fostimonom, 1.3. bolo IUI - overime 14.3. testikom.
mirkf:............. 24 DC.......přirozené snažení - horm. profil v pořádku - od 21DC Duphaston, ale nejspíš zbytečně, protože asi vůbec ovulka nebyla
tereza1980:.....24 DC/11DPO....... 11DC pregnyl, testujeme 11.3., potom clostyl a následně IVF jedno embryo
bonifac........... 26 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
cell:................?42 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina

ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

Testování: (jestli nás teda dřív nedostihne mrcha )
tereza1980 .............. 11.3
eustoma ...................14.3
pitrisek26 ..................17.3

eustoma
9. bře 2010

krasne rano pitrisku. pekne si to vymyslela s doplnenim 😉. lubi sa mi to.

pitrisek26
9. bře 2010

ahoj eust, a to by bylo, aby nebylo 😉

eustoma
9. bře 2010

😉 no jasne ze bude 😉.
mam dnes casovo narocny den, ani sa mi nechce ist do prace, ale dnes musim. ked bude cas urcite nakuknem co a ako.

Strana