icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

eustoma
12. bře 2010

to hej.
inak ako sa dnes mas? aky bol den?

alienka24
12. bře 2010

jsem v práci ještě na chvilku a pak se těším dom, ráno jsem byla na těch kontrolních stěrech a pak po nákupech

eustoma
12. bře 2010

kedy budes mat vysledky?

alienka24
12. bře 2010

do týdne to bude u mojí gynekoložky

eustoma
12. bře 2010

ja mam dnes nejaku skvelu naladu. taku fajnu. neviem s coho.

alienka24
12. bře 2010

já taky, mě strašně potěšil ten kamarád co se mi ozval, je to takovej hodnej brouček a psal mi že se chce sejít že mě chce vidět 😉

eustoma
12. bře 2010

to je mile 😉.
ja mam hlad a my tradicne doma nic nemame. nasla som jeden jogurt je den po zaruke, tak snad este bude dobry. nesmrdi a chuti normalne. dufam ze mi nebude blbo po nom.

alienka24
12. bře 2010

eust...neboj, jogurt kterej je uchovávanej v lednici vydrží i měsíc po doporučený spotřebě a nic mu není

eustoma
12. bře 2010

zajtra dam report 😉 som nejaka utahana, asi ppojdem spinkat, dobru nocku.

eustoma
13. bře 2010

krasne ranko, tak dnes som vydrzala netestnut. zajtra uz otestim. a dufam ze tam budu // 😉.

mirkf
13. bře 2010

tereza1980:.....5 DC....... 3-7DC clostyl, 18.3. UTZ, pregnyl, pokud neklapne asi stimulace na IVF jedno embryo
alienka24.........9 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
val123:............11 DC......kortyhel
darkwitch: ......13 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
mirenkam:.......17 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........17 DC.. uziva femibion 800 (12 DC ultrazvuk - případná stimulace a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF jednoho embrya ALE ONO TO VYJDE TAKŽE IVF NEBUDE TŘEBA )
mysycka:........19 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
lichtakova: .... 21 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............22 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........24 DC ...... zdravotně oba OK, bude closti+pregnyl + přirozené snažení ..
alice35:...........26 DC ...... přirozené snažení, vitamínky
eustoma:........ 27 DC....... stimulacia Fostimonom, 1.3. bolo IUI - overime 14.3. testikom.
mirkf:............. 28 DC.......přirozené snažení - horm. profil v pořádku - od 21DC Duphaston
bonifac........... 30 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
cell:................?45 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina

ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

Testování: (jestli nás teda dřív nedostihne mrcha )
eustoma ...................14.3
pitrisek26 ..................17.3

mirkf
13. bře 2010

Ahojky, přeji hezký víkend.
Mně bolí děsně hlava - tak nevím, jestli to není po těch hormonech - jako vedlejší účinky to tam taky píšou.
Eus - jsem moc zvědavá na zítřek, ale věřím tomu že // nahlásíš a hned po tobě Pitrisek

eustoma
13. bře 2010

tereza1980:.....5 DC....... 3-7DC clostyl, 18.3. UTZ, pregnyl, pokud neklapne asi stimulace na IVF jedno embryo
alienka24.........9 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
val123:............11 DC......kortyhel
darkwitch: ......13 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
mirenkam:.......17 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........17 DC.. uziva femibion 800 (12 DC ultrazvuk - případná stimulace a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF jednoho embrya ALE ONO TO VYJDE TAKŽE IVF NEBUDE TŘEBA )
mysycka:........19 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
lichtakova: .... 21 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............22 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........24 DC ...... zdravotně oba OK, bude closti+pregnyl + přirozené snažení ..
alice35:...........26 DC ...... přirozené snažení, vitamínky
eustoma:........ 27 DC....... stimulacia Fostimonom, 1.3. bolo IUI - overime 14.3. testikom.
mirkf:............. 28 DC.......přirozené snažení - horm. profil v pořádku - od 21DC Duphaston, ale nejspíš zbytečně, protože asi vůbec ovulka nebyla
bonifac........... 30 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
cell:................?46 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina

ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

Testování: (jestli nás teda dřív nedostihne mrcha )
eustoma ...................14.3
pitrisek26 ..................17.3

eustoma
13. bře 2010

jej mirkf bola si rychlejsia 😉

eustoma
13. bře 2010

ja uz radsej necitam vedlajsie ucinky na liekoch, ja ked si nieco precitam, tak to hned mam 😉.

pitrisek26
13. bře 2010

ahoj holky, eust držím palce, já testla včera a bílo tzn. že pregnyl je pryč .. to jsem ráda 😀

eustoma
13. bře 2010

😉 hej to teraz ked budes testit, tak budes vediet ze to su tie spravne // 😉

alienka24
13. bře 2010

dobré ránko holky, přeju pěknou sobotu 😉

eustoma
13. bře 2010

vidim, ze nesom sama nedockavka 😉. co vikend? co planujete?

lichtakova
13. bře 2010

ahoj eust, moc na tebe myslím.

eustoma
13. bře 2010

ahojky, zajtra napisem hned o testiku co a ako.
dnes som si stihla spocitat, ze kolkko budem dostavat matersku a pripadne rodicovsku. no dufam ze to vyjde.

eustoma
13. bře 2010

litch aky mas vikend?

alienka24
13. bře 2010

eust....koukám že chceš bejt vyloženě připravená co? 😉

eustoma
13. bře 2010

😉 no jasne 😉, tak ono financie, aj ked nec hcem riesit, tak musime. a chcela by som ist marodit - nechcem byt s mimcom pod velkym stresom a ponocovat v praci. no uvidime. neviem ako to zvladne sefik, ale verim ze si poradia.

eustoma
13. bře 2010

ali si dnes v praci? ci mas volno?

alienka24
13. bře 2010

mám víkend v práci a ode dvou tady bude nějaká moooodní přehlídka a bude zpívat nějkej tajtrlík ze superstar

eustoma
13. bře 2010

😉 aspon trosku spestrenie. moj manza akurat lahol spinkat, pustil si nejaku relaxacnu hudbu a pekne pri tom chrape 😉. myslim ze cez to chrapanie tu relaxacnu hudbu nevnima.

eustoma
13. bře 2010

teda nie nevnim, ale nepocuje

alienka24
13. bře 2010

tak ho to ale zase pěkně uspalo ne? 🙂) no ta moje drahá polovice ještě chrápe, byl včera bumbat tak vyspává 😀 😀 doufám že mu bude i blbě 😀 🤐

eustoma
13. bře 2010

neviem co varit. nieco jednoduche a nenarocne na cas. porad.

Strana