Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
jani jj mrzí to vždy, ale hodně moc holek, co tu s námi byly tak do léta se pyšnily //
no uvidime ... jen doufam ze to neni tim stresem ve kterem jsme posledni dobou jelikoz jsme se stehovaly
snažíme se zdrav. problémy vyřešit, jestli to nepomůže a když ne, tak se hold pustíme do boje druhého ☹
jj vybavoval, říkal to, prý sem si měla koupit značky "přikázaný směr jízdy" aby to bylo jistější,tak uvidíme
určo jo držim pěstičky 😉 moooooooooooc 🙂 tak ja letim dodělat papu a ještě musim vytřit barak ☹ jsem zas utahana jak mezek a to nic moc nedělam 😒 ještě jsem zaskočim zatim papapap
jj mě vytírání baráku taky čeká a douklízet kuchyň a koupelnu 😠 ch jo. Tak pa pa asus a ať manžel pomůže. 😉
teda holky, dnes je řízená ovulka, ráno v šest jsme zase museli s manžou "povinně tulit" 😉 do toh má dítko zase rýmu, takže blbě spí, no byla to fakt rychlovka 😀
ale bolí mě v podbříšku, docela silně a huráááá na levé straně, tak snad prasknul ten levý folík a cesta bude schůdnější.
Přesně za 12 dní mám 30 narozeniny a budu 12 DPO, takže bych už mohla tušit, zda dorazí mrcha červená nebo // 😉 ale pokud to neklapne tak se hned objednáme na kozultaci k dr. a podáme si žádost na IVF, pokud jí schválí tak by nás čekalo v květnovém cyklu
Ahoj holky tak nakoniec sme sli na tu pohotovost uz cakame hodku a pol a le uz budeme na rade, len im priviezli uraz. tak uvidime co a ako.a este ako dlho.
Mna teraz nejak pobolievaju vajecniky,teda pravy,tak pre istotu na to skocime 🙂.teda nie doma,nie na pohotovosti 😉
tak sem tu zas mam uvareno i dokonce upeceno... kdyz sem delala obidek tak sem myslela ze pobezim zvracet
ahoj kočky, hlásím návrat. Tady dle očekávání změny - nová verze koníka, to si budu muset zvyknout a hlavně GRATULUJU hned dvěma těhulkám 😵 😵
ahoj ženský 🙂))
já mám za sebou velmi náročný víkend, pátek v silném alkoholovém opojení 🙂 no nějak se nám to zvrtlo 🙂 a jinak jsme si teda celý víkend užívali a dneska teda i nějaká ta návštěva a ted peču sekanou 😉
koukám že tady chvíli nejsem a hned jsou dvě těhulky, tak moc a moc gratuluju 😵 😵
jo a jinak jsem teda ještě měla ve čtvrtek mobilizaci, a uplně super, skoro ve mě nekřupalo takže se mnou neměla moc práce, a ještě lepší info je že výsledky těch stěrů mám negativní 😎
měli jsme se BÁJEČNĚ, jinak se to ani nazvat nedá, užili jsme si zvířat (nejvíc nadšená jsem byla z šelem - viděli jsme lvy a leoparda snad ze 2 m), přírody, sluníčka (průměrně mezi 30-40 st), lidí a vůbec všeho. Teď nevím, jak půjdu zítra do práce. Včera jsme se vrátili a od té doby jenom spím a peru 😀
no a taky musíš nahlásit stav 😉 , jsem říkala, jestli si nepřivezeš nějakýho černouška 😉 😉

holky od Listopadu 2009 ja vim ze to neni tak dlouho jeste,ale i tak nas to vzdy trochu za mrzi ☹