icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

darkwitch
22. bře 2010

ja jsem sama sobe na kole nebezpecna, jsem dostala kolo za maturity a po prvnich trech vyjizdkach jsem trikrat spadla...

eustoma
22. bře 2010

tak to chapem 😉.
pojdem asi spinkat. dobru nocku. neviem ci si nevezvem nieco od bolesti silnejsie. no uvidime.

alice35
23. bře 2010

Ahoj při úterku 🙂
tak včera u gyndaře celkem ok. Vlastně jsem čekala vše co mi řekl. Špinění i bolest břicha může být ok a taky nemusí 😒 . Na zavěry je ještě brzy, na UTZ zatím nic samozřejmě vidět není. Zítra jdu na krev, tak budeme vědět víc 😉. Jo a dostala jsem injekci nějakých hormonů, že buď tomu pomůže nebo pokud by to mělo být blbý tak pomůže špatné vajíčko vyloučit......

koblizek.janinka
23. bře 2010

Ahoj holky chvilku jsem jukla a vidim ze je tu mooooooooc duvodu k radosti................... takze taky gratuluji 🙂 😵 😵
U me nic noveho dnes jsem 24DC.Moc uz se nehlidam ............ a je to pro me tak lepsi.Drzim vsem pesticky at se co nejdriv zadari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak papa valim doprace

darkwitch
23. bře 2010

ahoj janinko, jsme radi, ze k Te vidime 🙂
dobre rano
ali neboj uderzi se 😉

val123
autor
23. bře 2010

jéé ahoj Janinko, chybíš nám tu.
dorbé ráno holky, jakpak se dnes máte?

alice35
23. bře 2010

dark, děkuji za podporu 😉 já taky věřím, že ano
co jinak, je ti už líp?

alienka24
23. bře 2010

dobré ránko holky 😉

val123
autor
23. bře 2010

ahoj ali, konečně někdo na pokecík ☹

darkwitch
23. bře 2010

alice bylo by mi dobre kdybych nebyla v praci 🙂
val promin musim pracovat, dva dny jsem tu nebyla...
ali ahojky 🙂

val123
autor
23. bře 2010

holky já mám dneska krizi jak blázen.

mirenkam
23. bře 2010

ahoj holky, moc vás všechny zdravím 🙂My změnili ten CAR a chodíme po nezrůznějších vyšetřeních - v tom minulém nám řekli, že se prostě nic nedá dělat a nikam nás neposlali a nutili nás do dárce... tady to alespoň řeší a hledají příčinu a chtějí ji vyřešit - tak je to fajn a snad nám opravdu pomohou 😉
já jsem ode dneška opět 1. DC....
asus a alice strašně moc vám gratuluji a doufám, že bude vše probíhat v pořádku až do zdárného konce 😉 a že tu bude spoustu vašich dalších následovnic 😵
zatím ahoj, mějte se

alienka24
23. bře 2010

val...jakto že krizi? venku je tak krásně 🙂 já mám uplně prima náladu, krásně sem se vyspala , ty trampošky mi včera udělali dobře, těším se na ně i na zítra

val123
autor
23. bře 2010

ali denně sedím v práci od 7 - 20, totálně nestíháme, sype se to z jedné strany a už jsem unavená. Ze sluníčka ani krásného počasí nic nemám. Všechno co jsem měla naplánované jsem musela zrušit, i kadeřnici, ke které se chystám už přes měsíc, protože trčím tady. K tomu my ráno bylo tedy pěkně mizerně, zimnice, na zvracení až sem se fakt rozbrečela. Teď si dávám mátový čaj,tak to povolilo. Už mám toho v práci tak nějak plné zuby.

alienka24
23. bře 2010

achjo ☹ to je na palici, to znám, to jsem měla v prosinci ☹ jediný co ti pomůže je zvolnit a odpočinout si, hlavně ani podle zákona takhle moc pracovat není dovoleno

val123
autor
23. bře 2010

dneska snad dodržím svůj slib sama sobě a v pět pojedu domů.

alienka24
23. bře 2010

a koukej si krapet oddechnout jasný?

val123
autor
23. bře 2010

no budu se snažit, ale manža jede pryč na školení, takže mě čeká žehlení košilí ☹ Ali a Ty jsi v práci?

alienka24
23. bře 2010

jojo jsem, máme zboží tak tady nemůžu viset furt a dokonce i pracuju, no dneska mám do tří a odpo musim na nákup, a půjdu na prochajdu s donem

lichtakova
23. bře 2010

nazdra kočky, jak se dneska máte?

eimmy
23. bře 2010

PŘEHLED :
lichtakova......3 DC
mirkf:............. 6 DC.......přirozené snažení
eustoma ....... 9 DC
tereza1980:.....15 DC....... 3-7DC clostyl, 18.3. UTZ, 19.3.pregnyl, potom utrogestan, pokud neklapne IVF jedno embryo
alienka24.........19 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
val123:............21 DC......kortyhel
darkwitch: ......23 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
mirenkam:.......27 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........27 DC.. léčka v ISCARE -násl. cyklus od 5 DC clostyl. 2x denně a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
mysycka:........29 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
bonifac........... 40 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
cell:................? DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina

ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

Objevitelky pokladu
asus:..............30 DC.... (20.3. //)
alice35:...........34 DC ...... (20.3. //)

HOLKY NVÍTE JAK JE NA TOM BONIFAC??? JE 40 DC.....

darkwitch
23. bře 2010

ahoj
jdu vas jen pozdravit musim hezky pracovat 😝
val neprehanej to na praci se vykasli a jdi domu, za znicene zdravi ti zadna prace nestoji... (me se to keca kdyz se nemuzu poradne nadechnout jak jsem nastydla a taky tady sedim...)

mirenkam
23. bře 2010

PŘEHLED :
mirenkam:.....1 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
lichtakova......3 DC
eustoma ....... 9 DC
tereza1980:.....15 DC....... 3-7DC clostyl, 18.3. UTZ, 19.3.pregnyl, potom utrogestan, pokud neklapne IVF jedno embryo
mirenkam:.......27 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eimmy:..........27 DC.. léčka v ISCARE -násl. cyklus od 5 DC clostyl. 2x denně a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
bonifac........... 40 DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
cell:................? DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina

Objevitelky pokladu

jen jsem se opravila
😉 ahoj

lichtakova
23. bře 2010

nazdar miri, jak je?

lichtakova
23. bře 2010

je tu někdo? 😕

darkwitch
23. bře 2010

ahoj lich
ja akorat nakukuju pred odchodem z prace 😉

eustoma
23. bře 2010

ahojky tak dnes som bola na kontrole mam jeden folikul, vo stvrtok pichneme pregnyl a budeme mat vesnivy vikend 😉.
no ale som uz dostala lieky na IVF. takze ked dorazi mrska, tak budeme stimulovat. dostala som menopur a orgalutran. no este si potrebujem vybavit preoperacne vysetrenia. kto ze to tu ponukla? 😉 plati ponuka stale?

eustoma
23. bře 2010

mirenkam:.....1 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
lichtakova......3 DC
eustoma ....... 9 DC..... 9DC 1 folikul, ked to nahodou nevyjde stimulacia na IVF (menopur+orgalutran)

Objevitelky pokladu

eustoma
23. bře 2010

kamze ste sa vsetky stratili? idem nieco pojest, ale dufam ze sa tu este objavite a pokecame.

lichtakova
23. bře 2010

nazadr eustičko, budu držet pěsti, aby krásně narostl a nebylo nic potřeba
jinak to nabízela cell 😉

Strana