Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic 😞 uzavřená kapitola :-N

•
29. bře 2010eust fotečku ještě nemam řikal že mě ji uděla 12.4 to už tam bude mět i nožičky ručičky a srdičko 😃
0
ali ja jsem druhy dil skoly noci cetla zatim jen v anglictine v cestine ho mam koupeny a rozecteny, ale jsem hodna a pujcila jsem ho svagrovi 🙂
jinak ted ctu pecet smrti od vondrusky 🙂 a chystam se na pychu a predsudek a pak nevim musim si zajit do knihovny neco pujcit, asi nakou sagu od Feista (tak tri posledni nemam prectene...)
jinak ted ctu pecet smrti od vondrusky 🙂 a chystam se na pychu a predsudek a pak nevim musim si zajit do knihovny neco pujcit, asi nakou sagu od Feista (tak tri posledni nemam prectene...)
Ahoj holky......... zase jukam!!!!!!! 🙂 Jak pak se dari???????? Ja porad stejne obcasprekonavam depky obcas je to fajn a snazim se nemyslet........... Ted jsem v poho........a neeeeeeeeeeeeecekam mrchu.Jsem 30 DC
Ali ja mivam ted cykly co 32 dni tak mam jeste cas na testy a taky se bojim to bilo me vzdy dostane.....ach jooooo.
Eusti co ty???
Eusti co ty???
tak je to tady jiné než v Praze.... jsem zvyklá na Prahu na to že je zde všechno na co si jen vzpomenu a Bartislava je taková menší... ale zvykám si .. jen mi tu chybí kamarádi nikoho zde neznám takže jsem tu sama. Manžel ráno odjede a vrátí se večer v 8 takže mi tady občas hrabe...
Začni psát odpověď...

Odešli