icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

asus
30. bře 2010

tak holky copak dneska papate k obědu ja si dala Madarskej gulašek 😀

darkwitch
30. bře 2010

ja budu mit sojove maso a pohanku, jsem se asi zblaznila, kdyz jsem si ten obed objednavala

asus
30. bře 2010

dark no fuuuuuuuuuuuuuuj 🤐

darkwitch
30. bře 2010

as no prave... sojove maso nerada a pohanka bude sucha, takze taky nic moc, i kdyz pohankove placky jsou vyborne...

asus
30. bře 2010

dark jejda to je hnus ja mam chut na krupicovou kašičku asi si ji večer udělam 😝

darkwitch
30. bře 2010

as nedelej mi chute 🙂 a pockej mas rikat, ze je to vyborne, neplas moje zviratko 😀

asus
30. bře 2010

dark tak dobrou chut teda 🤐 to ja si dala gulašek a večer bude kašička 🙂 ja sem furt hladova hnus ještě že běham s poštou jinak bych kynula jak bečka 😀

alienka24
30. bře 2010

no já si tady dělám cizrnu s kuřecím masem a zeleninou, mňam 😎

darkwitch
30. bře 2010

as no, proto, musis se trenovat az budes krmit mimco, taky mu musis rikat jak je to dobre i kdyz se ta mleta zelenina proste neda jist 😀

asus
30. bře 2010

dark no to jsem zvědava jak to bude po takove době mět mimi už mam 15 let.syna a už jsem z toho vypadla 😀

alienka24
30. bře 2010

neboj asus, bude z tebe zkušená mamka, si to zas všechno vybavíš 😉

asus
30. bře 2010

ali ja vim 🙂

alienka24
30. bře 2010

😉

asus
30. bře 2010

tak holky letim zase do prace měla jsem jen malou pauzu na Oběd doma tak zatim papapa a prsssssssssk chytejte musim to zamořit než odejdu do 😀 rachoty

darkwitch
30. bře 2010

as porad jses o proti nam ve vyhode, my nemame ani toho 15-ti leteho synka 🙂

darkwitch
30. bře 2010

chytam 🙂
tak hlavne opatrne 🙂

eustoma
30. bře 2010

ahoj holky ja nejak dnes nestiham 😢 ale zachvilu si dam obed a pauzicku na kaficko 😉, teda na cajik, ale kaficko znie lepsie 😉

asus
30. bře 2010

dark neboj budu opatrna a těhu budete taky nebojte 😀

alienka24
30. bře 2010

ahoj eustíku 😉

eustoma
30. bře 2010

kocky ja mam hlad ako vlk, uz ani nedokazem nic robit, len myslim na jedlo...

alienka24
30. bře 2010

já dneska od ráná furt něco jím 🙂 😀 ty trampolíny mi dávaj zabrat 😀 no a včera zase maso, posilování na ruce s gumičkama 😝

darkwitch
30. bře 2010

ja mam taky hlad a kolegyne se nekde zasekla a nejde... umru hlady nez dojde... a to jsem snedla pred chvili misku nesquika...

alienka24
30. bře 2010

no tak já už to mám všechno v pánvičce a za chvílu pudu papkat no a po jedný hodině pomažu do práce

eustoma
30. bře 2010

ja uz som s obedika spet a som nejaka zrazu unavena. to je s toho ze vonku je tak krasne a to strasne laka vonku. dam si malu pauzicku na cajik. potom "hura" do prace, nech skor ubehne.

eustoma
30. bře 2010

holky ja sa asi nikdy nenaucim pisat spraven 😢, pardon zase mam preklepy a to s/z...... juj, pardon

alienka24
30. bře 2010

v pohodě eust... hele a ty se učíš česky nebo mluvíš v práci třeba česky?

darkwitch
30. bře 2010

tak ja uz jsem taky po obidku a jeste jsem si dala krtka, mnam a za chvili si pujdu udelat kafe 🙂 ale ja opravdu kafe 🙂 caj byl k snidani

alienka24
30. bře 2010

já si udělám kafčo v práci 😉

darkwitch
30. bře 2010

ali to ja taky, domu s nim cekat nebudu 🙂

eustoma
30. bře 2010

my sme v praci prevazne slovaci 😉 tak v ramci prace rozpravam slovensky, ale zase klientov mame cechov a s nimi mluvim cesky 😉. zmluvy/ponuky a ine pisem v praci v cestine. a niekedy mam v tom riadny chaos. niekedy viem ze mame v danom slove odlisne i/y, ale uz neviem ktore je ceske a ktore slovenske. tak niekedy je s toho veselo 😉

Strana