icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

darkwitch
31. bře 2010

ja teda pisu dneska hrozne 🙂 jeste ne

koblizek.janinka
31. bře 2010

FRONTA NA // :

val123:..............4 DC......kortyhel
janička88:........4 DC.....přirozené snažení, gs mamavit
lichtakova.........7 DC
mirenkam:........9 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
mirkf:.................14 DC....... na 2 cykly Duphaston od 20DC, pokud nic, tak se přidá clostyl. 5-10DC
eustoma ..........17 DC..... 9DC 1 folikul, ked to nahodou nevyjde stimulacia na IVF (menopur+orgalutran)
tereza1980:......23 DC....... 3-7DC clostyl, 18.3. UTZ, 19.3.pregnyl, potom utrogestan, pokud neklapne IVF jedno embryo
alienka24.........27 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
darkwitch: ........31 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
eimmy:..............35DC.. léčba v ISCARE -násl. cyklus od 5 DC clostyl. 2x denně a pak IUI - pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
cell:....................35 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
mysycka:...........37 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
bonifac............. ? DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
afina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........32 DC....zensky caj,BABYPLAN,kotvicnik (vytazek z pupenu v 1/2 a v 2/2 kotvicnik vyt.z rostliny)

Objevitelky pokladu
asus:..............38 DC.... (20.3. //)
alice35:...........40 DC ...... (20.3. //

koblizek.janinka
31. bře 2010

Tak jsem na konci mi to neva 😉 😉 😉 Delala jsem si legraci 😵

darkwitch
31. bře 2010

jani mi se prave radime podle dne cyklu, kdo ma nejmin je nahore a kdo nejvic je dole 🙂

koblizek.janinka
31. bře 2010

Dark jsi v praci??? Ja mam dnes volno 😵

darkwitch
31. bře 2010

jsem v praci a nechce se mi pracovat 😒 ale mam volno v patek, tak uz se tesim...

koblizek.janinka
31. bře 2010

Dark tak promin ja nechtela predbihat............... tak to je super napad!!!!! Takze na konci jeste nejsem...... juuuuuu ja to nepochopila 😅 😅 😅 ,myslela jsem ze mi chces udelat radost at nejsem posledni 😵

darkwitch
31. bře 2010

jani to mas jedno, ja jsem to tak videla na jine diskuzi kam chodim a prislo mi to prehlednejsi, tak jsem to zavedla i sem 🙂

darkwitch
31. bře 2010

jani hlavne mimco si stejne vybere samo at ses na zacatku nebo na konci 🙂

koblizek.janinka
31. bře 2010

Mimca si vyberou nas vsechny!!!!!!!!!!Nejlepe v jeden mesic ,at nikdo nezustane smutny!!!!!!!!! 😉 Otazka jen je ktery 😉

koblizek.janinka
31. bře 2010

Priste az budu aktualizovat tabulku budu na to myslet,nebo to radeji necham na tobe........ to bude lepsi 😵 🙂

darkwitch
31. bře 2010

jani to nevadi 🙂 vsak mi se zorientujeme 🙂 jasne vyberou si nas vsechny 😉 tehle mesic 😉

koblizek.janinka
31. bře 2010

joooooooooo tenhle 😵 😵 😵

koblizek.janinka
31. bře 2010

a dnes je posledni den 😵 😵 😵

darkwitch
31. bře 2010

takze az se rozhodneme testnout budou tam //

koblizek.janinka
31. bře 2010

😉 😉 😉

eustoma
31. bře 2010

krasne ranko vsetkym, mne tecie z nosa 😢. ani ho nemam upchany, eln mi nejak tecie. co s tym? poradte nejake dobre rady.

inak sa mam dnes fajen, uz som napapana, tak uz mi je dobre 😉

darkwitch
31. bře 2010

eus s tim nic neudelas, musis to vydrzet...
me je dneska divne a boli me brisko, tak se ms asi zacina probouzet, nebo nevim, nejradsi bych si zalezla do postele a spala...

eustoma
31. bře 2010

pozeram holky ze mate nejake nezvycajne dlhe cykly. darkwitch-31 DC, koblizek-32 DC, eimmy-35DC, cell-35 DC, mysycka-37 DC. zeby? ci myslite ze este mrska dorazi?

eustoma
31. bře 2010

ono to je aj pocasim, tie zby som najradsje hupla do postele 😉

alienka24
31. bře 2010

dobré ránko holky, já nějak nebyla schopná vstát dřív 😕 😅

eustoma
31. bře 2010

😉 to mas pekne 😉. ja som uz hore od 6, ale na mna to bola prilis ranna hodina a az teraz po ranajkach s aprebudzam 😉

alienka24
31. bře 2010

nojo já ráda spím no, a přeci to nebudu lámat přes koleno když jsem tady stejně sama

alienka24
31. bře 2010

brrr no je tu zima tak si ještě budu muset zatopit, jak jim to ted s tím počasím vychází co?

darkwitch
31. bře 2010

ahoj ali, ja bych taky spala do desiti, mit moznost 🙂

alienka24
31. bře 2010

ahoj dark....tak jak s tebou holka? ms nikde?

alienka24
31. bře 2010

jo a dneska teploměr na první pokus 38,4 a pak 37, 3 😅 😀 jsem mu chtěla dát ještě šanci no ale nevim nevim 😀

darkwitch
31. bře 2010

ali porad jenom spinim...

darkwitch
31. bře 2010

ali prumerove porad dobry 😉

eustoma
31. bře 2010

inak ja pocitam ms od spinenia. ale je pravda ze vecsinou spinim iba chvilu, tak pol dna najdlhsie. a aj zo spineniem mam ms tak 3 dni. pretym som mavala 5. lekari vraveli ze 3 dni je v pohode. ze to je hormonalnou zmenou, sposobenou liekmi.

Strana