Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ali ja vim to je děs každej měsic tohle ale neboj nepovede se tenhle měsic podaři se přiště 😉
ali to tady tim prochazime všechny každej měsic ten pad na zen ☹ je mě to lito fakt 😢
holky tak mě potěšil manžel volal mě s prace a že se na mě těši domu na večerni tuleničko 😀 😀 😀 😀 nestačim zirat holky
ali neházej ptáky do žita, špinění v období MS a nebo i třeba MS může být při těhulkování normálně, uvidíš dle teploty 😉
no tak u mě zase dojde k obranné reakci, nechám to ted pár měsíců plavat, mě ty stimulace prostě nedělaj dobře, sem nadopovaná hormonama, pak to dostanu a snáším to o dost hůř než normálně
ali já myslím, že to je po psychické stránce normální, člověk do toho vkládá naděje a pak nic. ali já dokonce první den MS mám tendenci začít zobat HA a na vše se vykašlat.
holky dala jsem si do alba dnešní OVU test myslíte že se dá považovat za pozitivní ???
eimmy podle mne je taky negativní a pozitivní bude tak asi zítra. Ale tulískovat se má, jak už jsme s dark a ajkou dávno vyčetli 4 dny před a 4 po a v den ovu,takže příjemným tulením, nic nezkazíš ani dnes.
holky teda nas bude co budou mě tuleničko 😀 😀 😀 pak budem hromadně hlasit těhu 😀 😀 😀 😀
ahojte holky,jdu vás pozdravit v novém supr tématu a popřát vám, aby jste všecky brzo našly//.
Dark, ten tvůj vtip o měření palce mě dostal🙂
holky držte se a těšíme se na vás moooooc v těhulkách a maminách...

já nejsem smutná, spíš taková rezignovaná, holt mi to ještě není souzeno no