Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
val fakt zlobis, ale ja zlobila vcera tak ti to prominu 🙂
ali ach jo, urcite byl spatny test, to neni mozne...
ali nebo mas hodne moc tehu hormonu a to pak ty testy taky neukazujou 😀 a cekas dvojcatka 😀
vall ja bych tak rada přiela ale ta neschopenka mě brzdi 🙄 moc rada bch podrbala s tebou na živo 🙂
val zlobis a jeste si delas z asus legraci, chovej se slusne mlada damo, vzdyt je to nastavajici maminka a nemela by se rozcilovat 😀 😀 😀
dark 😀 😀 😀 😀 teď si mi to teda nandala 😀 😀 😀 já si náhodou legraci nedělám, a asus to ví, já bych s vámi fakt chtěla zdrbnout 🙂
val ale vis ze nikam nemuze protoze musi doma lezet, aby bylo miminko vklidu 🙂
ja taky mažu jdu ohřat mladýmu papu 😀 tak zatim papap a ještě zajdu nebojte 😉 a nezlobte
ali provedu !!!! 😀 😀
tak pa pa asus
tak dark a zase si tu zbydeme samy dvě 😀 😀 😀
val no jasne, my si porad zbyvame, ale uz s tim tehu budeme muset neco udelat...
😀 😀 dark no my se snažíme s tím něco dělat ale furt se shledávám s odporem přírody 😅
priroda nam stavi do cesty prekazky, abychom si miminka vice vazily. to jsou zase keci....
val jde na me taky zlobeni, jsem si uvedomila jak jsem byla zoufala v dobe kdy mona jeste patrila mezi snazilky a jaka uplynula od te doby doba...
dark jj to si taky uvědomuji, jak např. ofina obkoukávala se mnou dovči na léto a pak šup a byla těhulka šup už má prcka. Ch jo

ali tak já nevím, už tomu nerozumím