Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
tak a je to, to je dobře, prostě co se má stát se stane a nebudeš přeci zohlednovat někoho kdo ti může bejt uplně ukradenej, život máš jen jeden 🙂
no já se objednala , na dnes, zítra, neděli a tak mám tam na kontě skoro 2000 tak at si to prohopsám, bnudu krásná, hebká žádoucí, hubená a budu mít fyzičku na island 😉
a začínám zase silně uvažovat nad tím že bych si v létě skočila padákem 😀 😎 😎 matějův tatínek je instruktor, tak mi říkal že by mi to zařídil 😀
ali ty si blazen 🙂
no kdyz u nas jsou tramposky vzdycky tak na tri tydny dopredu zamluveny a jak si je nestihnu zapsat tak jsem v haji
njn když jsem se přivdala do skokanský rodinz tak je to těžký, už to ve mě hlodá takovejch 6let a furt ne a ne se odhodlat 😎
i kdyz mamka dostala seskok padakem k padesatinam tak muzes klidne skakat taky 😉
no já musim dostat povolení od svojí fyzioterapeutky, takže ted musím hodně cvičit a třeba to klapne
kvůli zádům, jak chodím na mojžíšku tak mi to loni nedovolila, nebo spíš nedoporučila, prostě to potřebuju ještě posílit aby mi to eventuelně neublížilo 😉
jo já ho měla, takhle ti to hradí pojištovna, bez doporučení si to cáluješ sama
ani s tííííím, s tou gumovou věcí? no tak si přivod orgasmus jinak, páč ten pomáhá od bolesti 😉
ježiš tebe taky bolí hlava? no však říkám, orgasmus si přivodit, val už na tom asi pracuje že se odmlčela 😀 😀
no ja si asi radsi vezmu prasek, sice tvoje metoda je lepsi a jiste zdravejsi, ale ja to nak bez manzi neumim... a navic v praci...
ali nepracuji na tom,ale na své náplni práce 😀 😀 Mě rozbolela spšíe z toho ranního šoku

jj ulevilo se mi a půjdu do toho za každou cenu, jestli nám po dobrání prášků znovu tuto metodu nabídnou