Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no a já půjdu v devět dom, tak to abych se ještě doma podívala jak to dopadlo 😎
🙂 no tak se mnou ta zvědavost tak necloumá 🙂 ale já hlavně už začínám bejt myšlenkama někde jinde no 😅
kocky nevadi, tak by bolo iba jedno mimco a tak budu dvojicky 😉, vysnene dvojicky 😉
popravde som sa aj trosku bala, aby som nebola tehu. ako mazne nechce vianocne dietko a je radsej dve nez jedno. takze to je idealna varianta 😉.
ale je pravda ze keby boli // tak mame obaja radost. no ale co si budeme hovorit, musi to byt dokonale 😉
Objevitelky pokladu:
asus:............. (20.3. //)
alice35:......... (20.3. //)
koblizek:........ (29.3. //)
tereza1980....(31.3. //)
mirkf...............(11.4. //)
Čekatelky:
mysycka:...........11 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
darkwitch: ........ 17 DC......prirodzene snazeni - gyn.caj
cell:.................... 17 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
val123:.............. 20 DC......kortyhel
janička88:........ 20 DC.....přirozené snažení, gs mamavit
lichtakova..........23 DC
mirenkam:........25 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eustoma .......... 33 DC..... cakam na ms (test z krvi negativny), hned stimulacia na IVF (menopur+orgalutran)
alienka24......... 43 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
eimmy:............ 51 DC.. léčba v ISCARE -násl. cyklus od 5 DC clostyl. 2x denně a pak IUI-pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
bonifac.............přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus,kontryhel
afina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
tak IVF bude 15 sledovany cyklus + rok 2008 - ale v tom sme nesledovali ani mi nic, ani lekari. takze oficialne IVF bude 15 cyklus.
a vy jste teda oba zdraví a nedaří se, jo? A byli jste na IUI .. já teď jdu do druhého cyklu clost .. tak sonduju co dál
sme obaja zdravi. ja som mala par cyklov zo zaciatku anovulacnych cyklov. ale v CAR som mala ovulacne cykly. neviem ci len obvodny dr. to nejak divne nestanovil - nerobil ani ultrazuk, len krvne testy.
inak sme skusaili - clostibegit (3 cykly), tamoxifen (3 cykly) - na ne nereagujem.
potom stimulaciu hormonmi a skusili sme IUI. a teraz stimulaciu hormonmi a bude ivf.
Co to znamená, že na ně nereaguješ .. jako že se ti netvoří víc folíků .. já po tom prvním cyklu jsem měla 24 a 26mm ... myslíš, že to stačí?

eus tak jeste skoro hodinu a budeme vedet jak jsi na tom...