Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ahojik Vladi jojo jde to dneska je mě v celku dobře 😉 chystam se do kramu 😒 a co ty??
tak to je dobře. No já se mám tak nějak střídavě, manža mi říká, že jsem protivná jak nevím co a já si příjdu v bezvadné náladě 😀
ne ne, on měl moc dobrou náladu, v sobotu mě vzal na výletík a včera taky, juj to bylo prima.
val to věřim hlavně že jste si to uživaly 😀 jsem rada i za tebe 😉 ja se těšim, na středu až uvidim naše mimi moc doufam že je vše ok 😉
neboj budu tady odpoledne nebo ještě dřiv mam vychazku tak ji využiju když je krasně 😉
tak holky, idem dnes o 2 na kontrolu, ze na mna kuknu a ked tak mi pichnu vyvolavacku.
asus: tehu nesom, test v piatok z krvi negativny.
tak jsem tady holky je krasně a ještě krasnějši co jsem si koupila k papani 😀 😝 😝 😝 kolač obložene vajičko banan 😀 😀 😀
ja mam hlad, ale uz zachvilku bezim na obed. no rozhodne uz teraz mam chutky na vsetko mozne 😉
eus to je dobře, že Tě vezmou a juknou, copak se děje. Když víš,že těhu nejsi, tak to čekání na mrchu je fakt děs.Tak aspoň pak budete moci zase pokročit

tady je dneska mrtvo 🙂