Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
inak dr povedal ze max. do 10 dni po injekcii by mrska mala dorazit, to je do stredy. tak uvidime, ked nedorazi pojdem zase na krv.
mám zapečené brambory s kuř.masem, žampionky, porkem, hráškem a mrkvičkou a zalité smetanou 😝
ne, lebo mi to pride zbytocne vyhodene peniazky. pred rokom som testovala, akekolvek male omeskanie a vyhodila som za testy nehorazne peniazky, aj ked test stoji par korun - som potom uz rovno kupovala velke balenia.... a manza je na testy uz alergicy.. mozno v tu stredu by som testla, ked mrsk nedorazi.
val teda bramburky zapečený 😝 😝 😝 😝
eust ja vim ale když by nedorazila menzes ani do středy tak ja bych testla 😅
holky leti na obedik, netusim co budem mat ja, ale robite mi riadne chute 😉. dobru chut a cauky
val ja taky ale sem se nijak přejedla tim chlebičkem tak už nemam chut 😨 a na vic tady začalo pršet hnus počasi 😒
tak hlavně aby se umoudřilo počasí do středy a vylepšila se předpověď i víkend
tady taky zacalo prset ale az do patku ma byt nadherne a na vikend se to ma zkazit...
ja mam po obidku a mam tu zakusecek, jsem proste strasne mlsna 🙂 a davam si kaficko, abych neusla 🙂
na mě doma čeká zmrzlinka "Mozar. koule", ale předtím jdu ještě na nehtíky 😠
asus jj super výletík, na 4 dny 😀
tak ja ted nechavam nehtiky odrust a necham si je dat zase az na podzim a na bitve se mi jeden ulomil 😠 zase me nebude stvat jak pomalu odrusta 🙂
jj tak když by Ti vadili, tak to nemá cenu je nechávat. Já už to mám čistě svoje jen zpevněné tím gelem, mám je už 3 roky,tak by mi to bez nich přišel asi šílený nezvyk
val ty mozartíky ježiši takove namky 😝 😝 😝
dark no ja měla nehtiky na sve svatbě a pak ještě jednou a ted na to kašlu rostou mě dobře a krasný co jsem těhu 😀
teda asus nemarač se na mě a nekaž mi to, zrovna u vás prší a za chvíli uschne
val ja prave nechci gelovky pres leto jak jezdime na akce, oni se na ne osklive koukaj 🙂
tady uz doprselo, takze za chvili uschne tak bez pro test 😉
jj to jsi právě dark říkala, že na ty akcičky je to hloupý
no místo testu půjdu za chvilku smutnit, protože už mě bolí bříško

zase robite chutky 😉, som pred obedom a mam hlad ako vlk.