Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic 😞 uzavřená kapitola :-N

•
4. kvě 2010už asi tak 2 dny mi leze všechno na nervy, bych nejradši strčila fakt hlavu do písku
0
eust, dneska si 6DC, to 10mm není zase tak málo, ne, má měla 10DC jeden nebo po clostylu pak dva folíky 17mm a mimčo z toho je 😉 nevzdávej to, můžeš mít tu první část cyklu třeba delší než je těch průměrných 14 dní, píchej dál a hlavně tomu věř 😉
jinak mě je stále blbě, dokonce ještě hůř než minulý týden, už i zvracím, takže v práci jsem to už musela říct ředitelce a své nadřízené kolegyni, vzaly to dobře, takže dnes jdu po obědě domů a zítra mám dovču, musím se trochu zmátořit, v pondělí jdu na poradnu tak uvidím, ale je to fakt síla
jinak mě je stále blbě, dokonce ještě hůř než minulý týden, už i zvracím, takže v práci jsem to už musela říct ředitelce a své nadřízené kolegyni, vzaly to dobře, takže dnes jdu po obědě domů a zítra mám dovču, musím se trochu zmátořit, v pondělí jdu na poradnu tak uvidím, ale je to fakt síla
no v práci to zatím vědí jen dva lidi, pogratulvoali mi, ředitelka tedy bude mít práci někoho za mě najít, ale jinak celkem ok, slíbila jsem že zkusím vydržet do prázdnin, občas si vezmu volno. od léta bych chtěla jít na rizikovku a být už doma, doufám, že nezkolabuju na zvracení dřív, je to fakt síla, tak o 100% horší než minulý týden, takže sice mi ubrali jeden utrogestan, stačí jen jeden na noc, přes den ho nesnesu, ale i tak se mi to teď zhoršilo :-p :-p
beru ho na noc jeden a zavádím, mám ho brát až do kontroly u gyndaře v pondělí, pak už mi ho snad vysadí, hlava mě po něm bolí jen trochu , ale je mi po něm celkově víc blbě, celou nc mě tlačí břicho a je mi na zvracení i v noci, no fakt radost, nejčilejší jsem mezi 6 a 10 ráno, to ještě jde, v půl šestý vstanu, je mi blbě, ale jdu ven se psama a provětrám se, pak to docela jde, ale teď se to začíná rozjíždět a odpoledne to nastane a budu trpět až do večera a v osm vytuhnu. ach jo.
Začni psát odpověď...

Odešli