icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

alice35
6. kvě 2010

Ahoj holky,
tak včera jsem byla u doktora 🙂 mimísek roste, jukali jsme na UTZ tak kopal nožičkama a mlátil hlavou 😀 . Obr. nemám pže doktor má jen 2D a když se to zastaví je tam prd vidět 😖 . Příští pátek jdu na první těhu screening, tak tam bude už fotečka jak vyšitá 😅.
asus vy nesmíte sexovat? Mně doktor nic neřekl, tak sexujeme a v poho. Nevolonosti už jsou lepší, nemám je celý den jen občas návaly, ale většinou stačí když něco zobnu a je to ok 😉 teda doufám že to nezakřiknu 😒 je to teď tak druhý den co je to lepší.
jinak jsem teda přibrala za měsíc 2kg 😠 😠 😠děs!!!!!

alice35
6. kvě 2010

as nevím teda kolik ti je, ale vzhledem k tomu kolik je synovi tak cca jak mně 😉 jen se chci zeptat jdeš na amnio?

darkwitch
6. kvě 2010

tak jsem na chvili tu v mnohem veselejsi nalade a uz budu hodna 🙂

darkwitch
6. kvě 2010

hmmm tak ja jdu zase pracovat, kdyz tu nikdo neni, snad se jeste chvilku stavim odpolko, nebo pak az vecer...

darkwitch
6. kvě 2010

jo a vecer jdu k sestre tak mi drzte palce at tam nebrecim jak pako, jsem ten ranni test jeste nemela cas vybrecet...

darkwitch
6. kvě 2010

tak ja sem prubezne nakukuju a tady nikdo, to je teda uroven 🙂

asus
6. kvě 2010

alice ahojik tak ještě nevim zda pujdu děla se to prý až ženam po 35 letech a to mě ještě neni ale na ultrazvuk se strašně těším ve středu jdu taky 😉

asus
6. kvě 2010

alice sexovat nesmime zatim protože jsem měla na začatku problem krvacela jsem a jsem na nemocenske víš 😠

eimmy
6. kvě 2010

čauky holky,
kde jste všechny?? tak mám po poslední injekci a zítra ráno v 7:40 se to rozsekne zda bude IUI či nebude IUI. tak mi držte mooooc palce prosím... 😉

eustoma
6. kvě 2010

ahojky, ja idem tiez zajtra na poslednu injekciu co mam v rozpise. idem teda az pred obedom.
kocko drzim palecky, jak to len ide.

darkwitch
6. kvě 2010

eimmy drzim ti pesticky strasne moc...

val123
autor
7. kvě 2010

Dobré ranko, eimmy a eust moc moc držím palečky

asus
7. kvě 2010

Dobré ránko Holky 🙂 eimmy držim pěstičky 😉

darkwitch
7. kvě 2010

dobre rano
konecne sviti slunicko...

asus
7. kvě 2010

dark Kde?? 😕 u nas je kosa a zataženo furt ☹

darkwitch
7. kvě 2010

jsem si vzala stejne tricko uz treti den za sebou, kdyz ono tak krasne voni miminkem jak jsem vcera chovala 😉

darkwitch
7. kvě 2010

tady sviti slunicko, praha - celakovice...

asus
7. kvě 2010

dark ju ty si chovala mimska oni jsou tak sladký že?? člověk by je umačkal laskou 🙂

darkwitch
7. kvě 2010

as no sestra ma kluka, tak jsem ji byla navstivit a krikloun ani nekricel, jenom u me usnul 🙂

asus
7. kvě 2010

dark ju to je nadherný 😵

asus
7. kvě 2010

a jak ti dnes je??

koblizek.janinka
7. kvě 2010

Ahoj holky co je noveho 🙂 😵

darkwitch
7. kvě 2010

as ted uz v pohode, krize pominula a muzu zase normalne fungovat...
ahoj jani kde se se nam toulala?

asus
7. kvě 2010

kobližku ahojik kde se toulaš??a jak je??

asus
7. kvě 2010

dark konečně doraži sluničko i sem diky za poslani 😀 potřebuji dat pradlo ven 😀

darkwitch
7. kvě 2010

as 😀

asus
7. kvě 2010

dark ty joo co maš dneska na oběd potřebuji poradit uvažuji o pečeným kuřatku 😉

darkwitch
7. kvě 2010

spagety s tunakem a kukurici

koblizek.janinka
7. kvě 2010

Ale holky mi bylo spatne i kdyz jsem videla PC ☹ ,ted je to uz lepsi ted mi byva nejhur vecer.
Jinak vse co ma vonet mi strasne smrdi a je mi z toho bleeee a taky mi vadi barvy obzvlast fialova---- fujjjjj, jsem nejaky divny pripad 😀 😔 ,no a jak jsem vibirava v jidle .... tak to by jste me usktili 😀 😅

asus
7. kvě 2010

janinko no jo normalni těhu potíže ja taky milovala tlačenku s cibulkou a ted ji nijak nemusim 😝

Strana