Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no celkový počet fotek je 1500 😅 ale ono to tam moc jinak nešlo
😉
a zážitků opravdu plno, všichni se nás furt ptají, hlavně na sopku, tady se to strašně řeší, jen na islandu to berou uplně v klidu, stejně s tím nic neudělají, prostě soptí no 😉
asus na druhou stranu,je teď můj mužka naprosto spokojený a ani nebrblá 😀 😀 😀 😀
tak ja vas opoštim jdu na tu poštu 😨
Ali ještě ti musim řict i muj manža sledoval ty nadherne fotky a taky komentik že jsou pěkne dal 😉
ali ahooooj 🙂 vitej doma a ted chci slyset uplne vsechno s pripadnou fotodokumentaci, takovy maly serial nase cesta po islandu 😀 a sopku teda muzes vynechat kdyz ji chtej slyset vsichni 🙂
no ali je tam viděla, víš a jinak já vypadám taky min. jako velryba tak si z toho nic nedělej
krane ranicko holky. tak zajtra nas to caka. mam take pocity zvlastne. tesim sa velmi, ved zajtra budu pocate nase deticky 😉
pitrisek26: neplatila som nic, ked nepocitam na zaciatku 30 kc poplatok. a este v lekarni za recept, tiez 30 kc. inak nic.
budem za chvíli velryby v žitě
ale ne, s tím se fakt musí něco províst, protože až by mě pak vážili do průkajdy, tak bych se styděla
eus tak drzim palecky at je tam dost vajicek a krasne se spoji se spermiiky a jsou z toho krasna embrijka co krasne porostou 🙂
no velryby pro mě byl snad nejhorší zážitek teda 😝 jeli jsme takovou kocábkou, malou, měli jsme snad všechno oblečení páč že na moři hodně fouká, ještě nás navlíkli do dalších obleků přímo na lodi a bylo nám řečeno že není sezona, že velrybu naposled viděli před 3týdnama takže že budem mít fakt kliku jestli něco uvidíme, že nejsou ani ptáci nad hladinou a ty většinou značí že tam je potrava, tudíž i velryba 😀 no takže se vyplulo, viděli jsme samý papuchálky(strašně směšný zvíře, nechápu že to ještě nevyhynulo 😀 ) no a nejdřív statečně na přídí,ale houpalo to jak sviňa takže mi začlo bejt blbě....no velryba samo nikde, tak po hodině a půl jsme se začli otáčet že už jsou fakt velký vlny (4m) tak si říkám že už to vydržím, a on najednou začal hulákat že minke whale na 11hodinách, no byla tam, chvíli jsem jí slkedovali a já pak blila ze zádi 😀 😝
eust, tak držím palce, zítra budeš mít děti 🙂 ... a kdy je dají tobě?
super, že si zatím nic neplatila ... a říkali ti, že bys měla ještě něco platit?

asus jj přesně tak, lich má pravdu, děláme co můžeme, manžové se můžou strhnout 😀