Vrány v žitě 😃
1. únor 2010
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
jj přesně tak, holt je to smutný ale bohužel těhle momentů bude přibývat tím jak stárneme 😔
ja mam totiz uplne okno, co do nich vsechno prijde, trochu se mi to plete s ostatnima plackama...
kysane zeli, mouka, trochu strouhanky, vejce, sul, kmin, mekky salam, tvrdy nastrouhany syr
tu dělam ja ale jen pro sebe oni to neji 😉 až doraziš na drba někdy nam ji uvařim kotel hodime si to na terasu a nadlabnem si pupiky 😀
holky sa tesim na zajtra, drzte peste aj na nohach, nech sa nam dvaja mrnouskovia podaria 😉

ali já jsem na jednu stranu také ráda, že jsem svého dědu neviděla těsně předtím než umřel. V té době jsme žili v zahraničí a viděla jsem ho 3 měsíce předtím a dodneška ho mám spojeného s podledním chvilkou, kdy seděl spokojeně na gauči a jedl kačenu, se zelím a knedlíkem a pak koukal na fotbal. Byl už dlouho nemocný a v té době se zrovna tak nějak zmátořil a já jsem za tuhle vzpomínku vděčná, protože pak už se jen trápil. Takže je opravdu lepší, že jste tu poslední chvíli propásli.