Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
eimmy...no mělo by v něm být jedno ale nemusí tam být nic anebo ty dvě no 🙂 a kolik pak máš folíků ty?
nooo to bude 🙂
eust: jak dlouho trvalo než ti schválili IVF v pojištovně a jakou máš pojištovnu??
no věřím že nebudeme muset žádat ale pro jistotu zjištuji.. strašně se těšim až za 14 dní objevim // to se radostí zbláznim 😵 😵
no tady bude moře radosti 🙂 jo jinak jsem teda na isklandu za vás všechny hodila minci do kašny přání za miminka 😉
tak ALI tak to musí vyjít když jsi hodila minci !!!!! tak to mám hnedka lepší pocit... já v toto věří.... 🙂
😉 jako nevyjmenovávala jsem vás tam ale myslela jsem to za vás všechny a za sebe jsem si dala jednu ještě zvlášt 🙂
Ahojky Eimmy,
To jsem ráda,že tě tu vidím. Prosím tě nemůžu najít naší diskuzi. Nevíš proč?
tak jsem si tak letmo přečetla co jste tu napovídali za tu dobu co jsem tu nebyla a nějak se mi zdá že jste tady teda krapet depkařily, člověk vás chvíli nekontroluje a pak to takhle dopadá 😠 😀
holky, ja som dnes v takej fajnej pohodicke 😉. to bude zajtra skvely den ;-, aj ked bude dazdivo.

díky moc... jste hodné... no to pojistéme... od zítřka do čtvrtka se u nás nikdo nedozvoní :D