Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
palladium je dobre, to je hned u masarycky aspon to nebudu mit daleko na vlak 🙂
ja foto nechcem dat, pretoze tuna chodi moja sefova a nechcem aby vedela, ze sa snazime o babo. ale vymyslim nieco netradicne 😉 aby ste ma spoznali 😉
no takže zase jedno plus proč palladium... myslím že je to opravdu nejlepší varianta...metro, parking, vlak..
tak něco navrhni ale s balonkem po ulici nechodim..ještě by mě odvezli do blázince.. 😀
já bych navrhovala spíš kytku... to je méně okaté pro ostatní nezasvěcené... jedna růže by byla ok... tím na sebe nebudeme strhávat pozornost...
takze rakapitulacia:
zrazik vo stvrtok 11.2.2010 od 18:00, Paladium
dorazi:
eustoma, cell, tereza, dark, eimmy a litch
moze sa pridat kto chce. este vymyslim nieco aby sme sa spoznali - budem drzat biely balon
eimmy poznas palladium, co tak pre nejakym obchodom. to uvidim kto vsetko tam bue cat v sedom 😉. predpokladam ze kavarny budu hore na vrchnom poschodi.
tak zrazik sumarum: zrazik vo stvrtok 11.2.2010 od 18:00, Paladium - zrazik pred Sephorou (je na prizemi)
kazdy na sebe nieco sede - cokolvek 😉
dorazi:
eustoma, cell, tereza, dark, eimmy a litch
moze sa pridat kto chce. este vymyslim nieco aby sme sa spoznali - budem drzat biely balon
idem nieco spravit na veceru, manza tu uz stepuje, ze co bude😉. zatial sa majte.
som sa teraz hrala s nechtami, dufam ze my chvilocku vydrzia. sice sa mi teraz zle pise. ale snad rychlo uschnu ;-9

ono tie ceny su vsade dost velke palky. ale ked to bude ivf a hormony bez priplatku, tak to nebude drahe 😉. a taka kombinacia je mozna. ako neviem podla coho sa urcuje druh hormonov, ale su rozdielne priplatky. ja dufam ze nam vsetko preplati poistovna a bude doplacat minimum😉