Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ahoj holky ,
co děláte v neděli. Na Slovenskuu už druhý den prší. já ted dopekla souffle.
krasny den holky. my nerobime nic, boli sme na nakupe, navsteve, zvysok cas sa doma valame 😉
čau ženský, tak mě pěkně bolí podbřišek taky, asi jsme tu matějovu léčbu nějak přehnali, já teda dneska čtu, vařim, pekla jsem skořicový šneky aměla bych vyžehlit, jo a obarvilal jsem si hlavinku a matýskovi se to moooc líbí 😉 😵
ali: jakou máš barvu???
eust: mě chvíleme bolí břicho jako před mrchou ale jinak okáčko.. 🙂
eust.... no ono nebolí jemně, ale spíš hodně chvílema a nepříjemně 😒 😝 budu se zas muset vrhnou na mojžíšku
eimmy...no bylo na ní napsáno čokoládově hnědá, ale přijde mi to krapet do červena ale chytlo to moc pěkně 😉
eimmy tak co mě zrovna napadne nebo mi padne do oka, ale tohle byla nějaká briliant, nevim jestli palette 😅
eimmy vidim ze doplnujes kocarky 😉
ja som nad kociarikom vcera uvazovala a prisla som na super napad, ze kupime golfky, take co mozu byt od narodenia a da sa na ne nasadit autosedacka. ale este neviem. manza suhlasil. ze ked budem s malym jazdit tak autosedacka na nosenie bude pre mna tazka a golfky budu zase malinke na zaberanie miesta v aute. no uvidime casom.
jj eust doplňuji 🙂 mám favority ABC a Teutonii ale ani Mutsy nevypadá špatně ale chce to si s tím zkusit projed a hlavně složit a potěžkat ..
s těma golfkama to není špatný nápad 😉
jak som bola na odbere vajicok, tak to spominala zenska, co uz jedno dietko ma a vravela ze to bolo miesto na nezaplatenie. a ze super. lebo sedacku je jasne ze mat budes, kedze dietko v aute vozit budes, tak tie golfky je super vec, ci na nakupy, ci k lekarovi.... ze sa s nicim velkym netahala.
tak som nad tym uvazovala a nasla na nete niekolko modelov, co su urcene od 0 mesiacov. stoja 5-7.000. ale na ceny som sa poriadne nepozerala. len ze nieco take je 😉
som zistila, ze prcek uz moze meriat 0,1-0,2 mm - velky prcek 😉 a bude vo stadiu blastocysty, takze takze uz malo dojst k uhniezdeniu, resp. k vytvoreniu jamky v sliznici a zanoreniu emryjka.
ono prcek uz ma cca 5,5 dna, co je akurat, ked dochadza k uhniezdovaniu 😉. no vsetko krasne sedi 😉
no my už konečně doprobrali fotky a ted to nahráváme na web, tak pak přihodím odkaz 🙂 😉
eimmy....těžko říct...ono pořádně nikdo přesně neví jak to probíhá a bohužel si do bříška nevidíme, ale možný to je 😉
ono zavisi od ovulacie kedy prebehla. u mna to bolo presne v tom, ze som vedela, kedy emryjko je v maternici. takze k uhniezdeniu dojde cca 2 dni po dani do delohy.
u IUI sa presne nevie, kedze by sa musela presne odpozorovat ovulka. a od ovulku pocitaj cca 6 dni.
no já předpokládám že ovu byla ve středu.. tak to by bylo zítra nebo v úterý....to je doba než budu testovat.. až 26.5. a ty eust??

Přeji Vám krásnou nedělku 🙂