Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
když si najdeš nějakou dobrou zábavu, nebo Tě zaměstná manžílek, tak čekání určitě bude lepší a čas rychleji uteče 😉
teda musím říct že dneska je nějakej větší výskyt pitomců na prodejně, a ještě k tomu nesamostatných jedinců, no katastrofa a ještě ten zajíc Quiky do toho 😠 😀
jo to nám to určitě uteče i tak děláme v práci 12tky a máme dlouhý týden takže celý víkend v práci tak snad ... 🙂 . ten utroš se dá i polykat?
jo ali tak po téhle stránce to letí jak voda, ale jakmile se člověku na chvíli zatemní mozek něčím jiným, tak se to vleče.
ne ne neboj, žádné nejsou
mě se vždycky neskutečně vlečou ty 2 dny do MS a pak těch 5 dní s MS. To mě prudí
no takže jednu vtipnou příhodu z práce pro pobavení...
zákazník: chtěl bych knihu o tancích
kolegyně: a jaký druh tanců by to měl být?
zákazník: tank t 34
😀 😀
děvčata, žádá deprese. Já jdu vyrazit s pejskem na porcházku, je tu krásně svítí sluníčko, ptáčci zpívají 🙂 😀
anebo přijde pán a říká bez pozdravu, jen se nahrne k pokladně a praví: Bankovky....tak sem se uchechtla a říkám mu...chcete? nebo je to název knihy? 😀 😀
val....jo tady to jsou občas fakt perly 🙂 😀 😀
nebo přijde nafintěná tmavovláska říká...prosím já bych chtěla tu novinku o hitlerovi, jsem to četla na netu že to ted nedávno vyšlo, a že to jako napsal on sám.....tak já na ní: myslíte Main kampf? ....a ona : jojo jo to je ono 😀 tak já jí říkám : to ale není novinka a navíc je to neprodejný titul který není dostupný ....a ona...no to já nemůžu vědět přeci, já moc nečtu 😅
ali tak aspoň se zase tak moc nenudíš a utíká Ti to pak rychleji 😀
Tak my šupeme ven, jdu si vybrat orchidejku (mám jich doma málo 😀 ) a na tu zmrzlinku. Tak zatím papa
já tu jsem, vrátila jsem se z LDN, takže snad už dneska nebudu muset nikam jít mimo špitál, podařilo se mi nepozorovaně ukrást sestřičkám pečené kuřátko s bramborem, od pacientky jsem dostala velkou krabici mořských plodů čoko, koupila jsem doufám skvělou zmrzlinu carte d´or, přijde mi na noční skvělá sestřička, tak jí budem požírat a koukat na hokej 🙂 a to cd od Richarda je naprosto booooží 😵
juuu teda ty máš pěknej plán na večer, a s tou zmrzkou jsi mě pěkně navnadila 😅 😀
ja bych chtela taky zmrzku, ale nechala jsem ji manzilkovi po obede... aaspon, ze mam nakou cokoladicku 🙂
jsem ted chvili sedela venku a jsem pekne postipana od komaru, tak jsem utekla, snad to nebude nikomu vadit...
ali 😀 tak manza uz sel taky domu, za chvili si pujdu pustit vodu do vany, uz se tesim na koupel
od sedmi do deviti jsem cela tva, manza jde do hospy a ja budu docela rada s nekym krafat, abych nemusela myslet na devatou 😉

mysy....no tak hlavně abys to dodržela 😉 😎