Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
jé taky bych tak pěkně chtěla jít vánově dolů. A už je Ti dobře? Asus, že by to bylo znamení? 😅
val no než tohle raděj budu mět pár kg na víc 😖 no jde to si nijakej bacil hnusnej děs ☹ a zase pada ten bilej hnus venku
ahoj holky.
terezko: u mna tych ultrazvukov bolo viacej, mam neskor ovulaciu. ale prebieha to tak ze ti podla ulrazvuku zistia ci mas folikuly a teda ake velke. pri velkosti 20mm praskaju, na podporu praskania sa picha pregnyl. vecsinou to je tak ze ultrazuk a za cca 2 dni ti pichnu pregnyl, aby ti folikul praskol a potom mate snazilkovanie. no a caka sa na koniec cyklu ci mrska dorazi alebo nie. urcite netestuj do 12 dni. pregnyl je totizto tehotensky hormon a ten moze este aj 11 den ukazat //.takze trpazlivost.
injekciu mi raz pichal manza a parkrat mi ju pichli sestricky v CARe. pichnutie sa da zvladnut. tak ak by si nemohla dochadzat na pichnutie, tak si povedz nech ti to predpisu a ze ti to pichne manza.
pripominam zrazik vo stvrtok 11.2.2010 od 18:00,
Paladium - zrazik pred Sephorou (je na prizemi) - kto nestihne srazik pre sephorov, nech ide hore na poschodie a hlada holky v sedom 😉 😉 😉
kazdy na sebe nieco sede - cokolvek
dorazi: eustoma, cell, tereza, dark, eimmy a litch
moze sa pridat kto chce, budeme radi 😉
jej uz se na ten ctvrtek tesim, doufam, ze se nam to nerozpadne, driv nez se sejdeme...
rozhodla jsem se, ze kdyz budeme mit dvojcatka holcicky ze se budou jmenovat Alzbeta a Isabella 🙂 taky jsem se rozhodla, ze se nam zadari nejpozdeji do dvou mesicu 😀
a jeste pa vtipku at je tu veselo
V lékárně: Rozrazí se dveře, dovnitř vběhne zpocený mladík, koukne na frontu u pokladny a řekne: "Prosím Vás, mně doma leží žena.." Lidé s pochopením pustí mladíka před sebe. Mladík přistoupí ke kase a praví: "Prosím čtyři kondomy."
Paní vejde do lékárny a od lékárníka žádá jed. "Vážená paní, na co vám ten jed bude?" "Chci zabít svého manžela!"
"Ale já Vám nemůžu ten jed prodat, abyste někoho zavraždila!" Paní potom vytáhne z kabelky fotku na které je muž a žena v jednoznačné pozici. Muž na fotce je její manžel a žena na fotce je lékárníkova manželka....
Lékárník se podívá na fotografii a přikývne: "Promiňte, nevěděl jsem, že máte recept!"
Operační sál, pacient je připravený na urologický zákrok. Chirurg s umytýma rukama hovoří k mladé sestřičce: "Sestřičko, upravte polohu penisu ... hmmm hmmmmmmm, hmmmmmmmmmmmm .....dobře.
A teď pacientovi."
eus me je to jedno hlavne kdyz to bude zdrave, ale pro holcicky dvojcatka mam jmena 😉
ale ja uz kdyz jsme byli na zakladce a meli jsme projekt starani se o dite tak jsem mela dvojcatka holcicky (gitu a ditu)
😉 😉 moj manza povedal ze berie iba holciny, ale viem ze by braj aj chlapcov 😉.a dvojicky to je moj sen, nastastie som nakazila aj maznu a ten chce to co ja 😉
no ja bych chtela (kdybych si mohla vybirat) chlapecka a potom dvojcatka holcicky a nebo klidne i naopak holcicku a dvojcatka chlapecky 🙂, ale manza by taky radsi holcicku...
ftipne ze chlapy radsej chcu dievcatka 😉. som myslela ze chlapy radsej chlapca. ale usudila som ze pravdopodobne vedia co stvarali, ked boli mladsi, tak preto chcu dievcatka 😉 😉 😉
no ine zdovodnenie ma nenapadlo. a manza raz povedal ze ked to budu dvaja chlapci tak to si v puberte uzijeme 😉. tak kto vie 😉.
kocky majte sa zatial. ozvem sa neskor. musi uz do prace. uvidime ci tu z vas niekto bude aj vecer. caute.
no poklizim ale nevařím kluci ji ve městě a ja pro sebe vařit nebudu udělam si jen toustiky a copak si měla dobreho ty? 😉

valll ju fotečku dodej at se mužu mrknout 😉 se máš to ja zase v nedělku prozvracela celej den takže má vaha opet dole - 2 kg hnus jak mě bylo zle ☹