Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
Eimmy, ty pak nahlásíš // spolu s Eust, Val a Cell - jste skoro stejně DC. A mezitím ještě Mirenkam. Ostatní už sem asi ani nechodí.
jo ajo já na to úplně zapomněla... nooo takže zítra myska a příští týden dark a pak tu zůstanu já, val a eust 😀
no a koupila sem si teda ještě mamatest tak to můžu prubnout jestli bude sílit
normální mamtaest takže ten 25/ml....a mates mi řek že to není duch ale regulérní slabá čárka, jak přišel dom 😉
A Mates má pravdu, na té druhé fotce (jak už se ti neklepala ruka) to už není duch, ale krásná čárka
Musíš taky přece trochu zažít tu testovací mánii - pak možná pár let (než budete chtít druhé) žádné testování nebude, tak si to užij teď 😀 😀 😝 😝
ali no, odbre staci az zitra, prece jen dnes si nam jeden test dala a jeste ti mudra rekla, ze se muzes pomalu radovat...
Dobře no, do rána si na další testík počkám, myslím, že na tom Mamatestu bude o dost silnější 😉
Tak to já mám od Zuzky schovaný těhutest dodnes - ale je pravda, že jsem si dělala jen 2, protože tam už byla dálnice, jelikož už jsem byla 53DC

licht...taky se šetři a moc držím palce aby to bylo ok, určitě bude 😉