Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
dobre ranko
val, as potvory zase mi delate chute a ja budu muset jit do kfc a ja to mam tak nerada...
dark ahojky, no musela sem zavést téma, protože holky mě přehlédly ☹ a lich smutní, což není pro mimíska dobré a tak to chtělo rozptýlení. 😀
val 😀
ali krasna dalnice
lich co jsme si o tom smutneni rekli? na zadek dostanes, pockej poslu ti tam cell ta vi kde bydlis 😉 aspon myslim 😉
ali nebude, nic nechystáme, až to příjde,tak to příjde, krom toho u nás je docela vysoká frekvence tulení 😀 😀 takže to extra přípravy nepotřebuje, a už se těším na letní dovču, takže počítám s tou a ne s pravděpodobností otěhotnění
já už nesmutním
teda teď jsem bulela sestřičce do telefonu, ale to že je mi líto, že o ni přijdu, já jse vůbec hrozně ubulená a teď obzvlášť
dark přesně tak, určitě je to těžké na to nemyslet, ale na druhou stranu tím stresem mimískovi ubližuje a potřebuje, aby na ni někdo udělal "bu bu bu" Tááák pošleme na ni cell
holky letim něco dělat spousty starosti zjistila jsem že mě zaměstnavatel neposlal na penize papiry 🙄 vubec nasocku takže je jdu seřvat mějte se se zatim papaa 😉
lich, ale cell se to urcitepovede vyspionit, tak na to, ze to zatim nevi nespolehej 😉
když to ona už bude dávno v důchodu, já si chci ordošku zařizovat až po dětetch, jí je 55
ja bych mela jit umyt nadobi a uklizet a delat obed a me se taaaaaaaak nechce... manza ma pocit, ze jsem zustala jeste jeden den doma, proto abych to t dala do poradku, to sem mohla jit do prace...

to můj manža by speciálně za ty poslední 3 týdny zasloužil metál, do práce, stará se o dítě, o dva psy, vaří pro nás a pro mě extra, pere, žehlí, uklízí, nakupuje, jezdil za mnou do špitálu, je sedřenej jako kůň 😒 už aby se mi udělalo dobře, jinak nás tohle těhu oba fyzicky odrovná 😖
jsem na tom tak bledě, že už bych si nedala ani to KFC, z toho usuďte, že to je fakt zlý 😝