Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
dobre rano
tady taky napadal snih no, tak mame tu zimu zase bilou a ne sedivou...
cell me to podle vysledku pomohlo, podle rymy jakou jsem mela letos v lete a na podzim vubec 🙂
ja uz bych se bez snehu a mrazu taky obesla, ale myslim, ze to budeme muset jeste chvili vydrzet... snad uz v dubnu bude teplo 🙂
dark no to snad už by mělo 😀 přece nebude mrznout celej rok 😀 holky mě tak štve že nemužu na ten srazik ach jo 😔
pockejte az budeme tehulky to uz srazik nebude problem, nebo az budou mimca na svete to si klidne zajedem do berouna na vylet 😀
asus mě taky, objednala jsem se kvůli tomu ke kosmetičce. Nikdy jsem na akné netrpěla,ale teď se mi ta pleť nějak vzbouřila.
alienka24........9 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
darkwitch: .....10 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
val123:...........12 DC......prirodzene snazeni - odmítnuté IVF (ISCI) -sledování hlenu a čípku,kortyhel,jerab ptaci
mirenkam:.......14 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET)
cell:................15 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
mysycka:....... 17 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
eimmy:...........18 DC...... clostybegit + utrogestan - planovane snazeni - uziva femibion 800 ,jeden folikul 16 mm ( rozhodli jsme se pro IVF )
lichtakova: .....18 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, caj gravozen - mojzisovka
asus:..............19 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........23 DC ...... zdravotně oba OK, přirozené snažení .. nesleduji nic a užívám si
alice35:...........23 DC
tereza1980:.....25 DC....... příští cyklus folikulometrie, vyvolání ovu, plánovaný styk, poté clostylbegit nebo injekce hormonu a pokud stále nic pak IVF s transferem jen jednoho embrya
eustoma:........ 27 DC....... tamoxifen - ziaden folikul
mirkf:............. 32 DC.......přirozené snažení - čekání na MS kvůli hormonálnímu profilu
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?
no je to možné, tak uvidíme, jestli se to zlepší s prvním sluníčkem. já dokonce kvůli tomu začala uvažovat nad nějakým krycím krémíkem nebo dokonce make upem, i když jsem to nikdy nepoužívala
alienka24........9 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
darkwitch: .....10 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
val123:...........12 DC......prirodzene snazeni - odmítnuté IVF (ISCI) -sledování hlenu a čípku,kortyhel,jerab ptaci
mirenkam:.......14 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET)
cell:................15 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
mysycka:....... 17 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
eimmy:...........18 DC...... clostybegit + utrogestan - planovane snazeni - uziva femibion 800 ,jeden folikul 16 mm ( rozhodli jsme se pro IVF jen jednoho embrya klinika ISCARE - konzultace 23.2. v 7:00 )
lichtakova: .....18 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, caj gravozen - mojzisovka
asus:..............19 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........23 DC ...... zdravotně oba OK, přirozené snažení .. nesleduji nic a užívám si
alice35:...........23 DC
tereza1980:.....25 DC....... příští cyklus folikulometrie, vyvolání ovu, plánovaný styk, poté clostylbegit nebo injekce hormonu a pokud stále nic pak IVF s transferem jen jednoho embrya
eustoma:........ 27 DC....... tamoxifen - ziaden folikul
mirkf:............. 32 DC.......přirozené snažení - čekání na MS kvůli hormonálnímu profilu
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?
asus já si dělám legraci, protože my jsme ty nejhodnější 🙂 Tý jo, už jsem 12 DC. téda, to to letí.
hoky tak mi jdeme 23.2. do ISCARE na první prohlídku kvůli IVF... tak jsem zvědavá
eimmy a není to IVF hodně brzy? Vždyť jsi do teď neovulovala, ne? Jen se ptám 😅

Dobré ránko sluníčka 🙂 jak se dnes máme?? u nás hrozně padá sníh 🙄