Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ali ja jsem taky desne unavena a nejsem tehu a utros jsem si uz dnes taky nebrala tak nevim...
no třeba je nějakej blbej tlak 😝
no ale fakt se těším ven, no a vsadim se že mi zas bude uplně všechno smrdět cestou domů 😀
jo taky mi dneska vsechno smrdelo, nechapu ze tam bylo hcg 0, nevim co budu delat az tam nejake hcg bude 😀
ale on tohle fakt umí, spoustu těhu příznaků, k tomu trocha psychiky a jsi těhule jedna radost
tak jsem se po dohodě objednala na jumping na pátek, tak uvidíme, budu se šetřit, hopsat jen pro radost a když nebudu moct tak hopsat nebudu
ja myslim, ze by si ted mela delat mene nebezpecne cinnosti jako namalovat mi salku 😎 😀 😀
já vím, ale já se nenechám a navíc, řekla si že na to nespěcháš takže si za to můžeš sama 😀
ja se jen staram o to aby si mela zabavu vhodnou pro tehotne zeny: malovani na hedvabi, vysivani, hackovani, pleteni a ne zadne hopsani 😀
jenom koulicka 🙂 to tehulky byvaji trosku kulate, miminko jim roste v brisku...
a já jsem myslela že těhotenství si má žena užívat a ne přestat dělat všechny věci co měla do té doby ráda

no mám toho plný brejle už dneska, jsem hrozně unavená už 😒 a máme tady hnusnej vzduch