Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
jsem blba, hodila jsem si si bilou sukni ke svetlemu pradlu, uz je svetle modra... sakra...
no ja jsem teda pocitala s tim, ze ji casem obarvim, ale tak brzo jsem to neplanovala, tak to si muzu koupit jeste jednu bilou sukni 😀
no ta svetle modra je spis svetle zelena coz nechapu, obarvila se mi od modrych satu... tak snad mi k tomu pujde jeste nejake tricko...
minimalne cerne tricko, ktere jsem si koupila na velikonece k tomu pujde 😀
tady se zveda vitr tak cekam kdy prijde dest...
jo to taky nesnasim, kdyz jsou lidi navoneni tak ze to clovek citi na deset metru...
porad jeste nevim co budu cist... mozna bych si mohla vzit novy mesic v anglictine, ale nejak se mi do anglictiny nechce...
no jo, ale ty jsi v praci a ne sama doma a nemas problem se jen dovat na televizi...
no jo ale kdyz nevis co mas cist tak je to dilema blbe...
aspon mi nebude lito jit pak uklizet...
jsem hodna holka
ted jssem dala prat dalsi varku pradla a jsem uplne spocena...
tak neni to tak hrozne, ale teplo je a porad jeste nesprchlo... a mam zavrena skoro vsechna okna, jak fouka vitr, nechci aby triskala
fakt tak k nam asi taky dorazi... se budu bat kdyz tu nemam manzilka... vlastne nebudu, je k nicemu se bat kdyz cloveka nema kdo utesit...

joo a dostala si tu kedlubnu dark? 😉