Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
Li opravdu me to mrzi ☹ aspon ,ze uz te nebudou jeste ke vsemu trapit doktori.....
Asus tak vis co to bude??? Ja mam kontrolu ve ctvrtek a budou mi brat krev na testy....
unavená, v práci a už chci domů, a mímo nevim, snad tam je a pěkně roste, zítra jdu na kontrolu 😉
😀 děkuju, no doufám že jo, sice asi budu nervozní, ale věřím že to bude dobrý, prostě musí
no jestli to zejtra bude ok tak to už řekneme tchánovcům, matějův táta leží ted v nemocnici tak ho to snad potěší 😉
no jakž takž v pondělí jedeme zase do Fertimedu, budou mi odstraňovat cistu 😒 a pak máme podanou žádost na pojišťovnu o IVF
no nevím říkala doktorka, že mi píchnou anestetika, ale nemůže se potom řídit auto tak se mnou musí i Petr
jo děkuju, mám trochu strach z toho IVF, četla jsem o tom, ale stejně moc nevím co nás čeká, ale pokud pak bude mimi tak cokoliv
jo to jo, dostali jsme takovej papír kde je o tom napsaný a na zbytek se jich zeptám jen mě štve, že asi budu muset mít neschopenku nebo tak to tam teda píšou
přesně tak, to je nejdůležitější, a už víte kolik budete doplácet za léky nebo nebudete?
no nevíme ještě o tomhle nic, ale je mi to celkem jedno i když ne že bych byla milionář a píšou tam, že před transferem vajíčka je lepší zůstat u nich, protože se nedoporučuje cestování a tak

no to by bylo, tak snad aspoň něco, v té mizérii....
co ty?