Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no, ale tak da se, v praci neco mam, ale asi si budu muset zajit nekam k doktorovi, aby mi napsali dalsi, me se nechce...
no, neco bys mohla... aspon mi to alergolozka rikala, ze bych neco mohla, nejake homeopatika a claritine se taky muze...
ahoj dark, přijď za mnou, já Ti něco napíšu a aspoň mi přineseš to Stmívání 😀
jinak Vás holky zdravím a zase tady nejsem 😔
Dobré ránko Holky 🙂 dneska jdu na tu kontrplu a mocc se těšim 😵 😵 😵 bohužel nevim kdy se sem dostanu protože nam nepujde net ☹
no tak já jsem začala den psaním si se šéfovou ohledně pracovní doby, bude mi muset udělat nějaký úpravy
Ahojky, tak už zase v práci, chjo. A od čtvrtka se mnou bude muset někdy chodit i malá - školku máme celé 2 měsíce zavřenou.
Jé, Asus se možná dneska dozví, jestli čeká chlapečka nebo holčičku, co?
Janinko - já naštěstí můžu některé dny dělat i z domova, takže to budu řešit i tak. Nějaké dny v týdnu bude hlídat tchýně, nějaký den půjde s mnou do práce a 1 nebo 2 dny v týdnu budu dělat z domova a budu to mít jako 1/2 dne dovči. Já chci dál dělat z domova i během MD a RD, jako jsem dělala i s malou - snad to budu zvládat i se dvěma dětma. Malá bude chodit do školky, tak snad to půjde.
tak jsem tu
byli jsme na dloooohý prochajdě s donem a jsme uplně uvařený teda 😅 😝

copa?