Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
Ahoj kočky,
poradna i UTZ vše ok 🙂 jen za chvíli budu jak velryba, pže jsem od poslední poradny přibrala 4kg
😲 😲 😲
😀 alice to je slušný 🙂 a já tady žehrám že jsem stále kilo pod váhou 😝 dnes jsem 16+6, končíme 17tt, tak snad už se to obrátí k lepšímu, všechny ty moje stavy
gratulka k mimísovi, ať je vše dál jak má 😉
terez právě jsem si říkala, že bych ti nějaký to kilčo ráda dala 😀
díky a taky přeji ať je vše ok a hlavně ať je ti už dobře!!
baronet vydal plan na dalsi pololeti, ale milenec mi vyjde az v rijnu... asi si ho koupim v aj, aby se mi lepe cekalo...
ahoj vranušky, co je pařák, co?
nějaké novinky??? u mě nic, jen mužka mám nějakou chřipku, včera měl dokonce 39,7, to už mě celkem vyděsilo, ale už mu to o dost spadlo, tak doufám, že to bude ok a že to od něj nechytím...
lich chudal muzka, tady jen jedina novinka, ze asus ceka holcicku... jinak se asi nic nedeje
@lichtakova teda taky řadite koukam mě bylo taky zle jsou to tři dny zpět celou noc jsem prozvracela 😨 to jsou ty vedra
dobre ranko 🙂
tak za chvili jdu k sestre na obed to zas bude lahoda, vari svagr 😉
@lichtakova Jasan bude to Isabela 😀 nádherne jmeno mame v albíčku i krasnou fotečku jak si cucame prstičky 😉 😉

tak oprava, skočila jsem na váhu a po obědě mám zase těch svých necelých 56, což je o kilo méně než výchozí, a to jsem už před pár dny skoro dosáhla na tu metu 57kg 😒