Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
asus jo prave se chystam vyuzit drobneho ochlazeni a jit uklizet
ahoj ali to je mi te lito, ale dava mi to nadeji, ze se mi podari nekde sehnat syr na zitrejsi obed pro manzu...
dark....no upřímně mě ani nevadí že jsem tady, vidina 100% příplatku dělá svoje 😀
taky mi prijde ze se to moc nezlepsilo, ale zase si myslim, ze lepsi to nebude, leda bych uklizela v pet rano... ale tak budu uklizet v klidku a pomaloucku co nestihnu dnes dodelam zitra, zadny stres...
ja ted tak blbe spim, vubec na to nejsem zvykla... v pet odpoledne usinam a v jednu v noci nemuzu zabrat, zdaji se mi desne sny a v noci se budim a tak od sedmi se budim co pet minut, ale pritom nejsem vyspala... asi je to tim pocasim a nepritomnosti manzela... uz aby se vratil, teda az uklidim 😀
as no, jo vy mate slavnost... ja jsem sama doma akorat odpolko mozna pojedem do toho kina, teda ja do obchodaku vozit kocar 😀
no já si došla koupit hroznový víno aspoň 😉 to asi pozřu, musim celej den něco uzobávat jinak mi bude zas zle, už mě to popravdě moc neba 😅
jo a navíc mám děsně živý sny poslední dobou 😝 a dneska navíc pěkně hnusnej, se mi zdálo že jsem o mimi přišla 🤐 😝
ali ja mam taky takov nejake desive sny, sice si uz nepamatuju co se mi zdalo, ale...
no já si živě pamatuju jak jsem v tom snu brečela a s tím pocitem sem se vzbudila 😖 takže nic moc
no a jinak teda ještě furt nepřibírám, jako na váze furt mám mín něž před těhu 😅

Dobré ránko Holky 🙂 tak konečně zapršelo ale zase přestalo dusno je stale ☹